Bolagsekonom till Speed Services

Bolagsekonom till Speed Services

Vi på Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Speed Services som består av affärsområdena Speed Megatec, Speed Photo och Speed Box. Denna branschledande koncern inriktar sig på automatiserade lösningar vars fokus är offentliga miljöer. I rollen som Bolagsekonom på Speed Services sköter du redovisningen för en till två affärsområden med underliggande bolag. Du kommer vara delaktig i affärsområdenas ledningsgrupp och arbeta nära inpå affärsområdescheferna i budget, prognos och rapportering. Du kommer få arbeta i en flexibel miljö där du som en del av ekonomifunktionen kommer vara delaktig i utvecklingen av processer och rutiner och rapportera direkt till CFO för Speed Services.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Din utmaning
I rollen som Bolagsekonom på Speed Services kommer dina arbetsuppgifter vara:
  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring.
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisningar.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde.
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning.
  • Arbeta med intern rapportering.
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner och processer inom ekonomifunktionen.
Erfarenhet
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av och är stark inom skatt och redovisning, inklusive upprättande av årsredovisningar. Antingen har du bakgrund som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller från en liknande roll som bolagsekonom. Du är van att ha helhetsansvar och har tidigare suttit i en roll som utvecklat din kommunikativa förmåga.

Personliga egenskaper
Som person är det viktigt att du är självgående och noggrann. Du är lösningsorienterad och initiativtagande då en hel del eget ansvar ingår i rollen vilket också ger dig möjligheten att föreslå förbättringsmöjligheter. Vidare är du driven och kommunikativ då du kommer att agera bollplank mot affärsområdeschef och VD i bolaget.

Om Speed Services
Speed Services har lång erfarenhet med över 60 år i branschen och väletablerade inom digital skyltning, varuautomater, fotoautomater, allmänt wifi och olika typer bagageförvaring. Speeds långa erfarenhet har gett företaget en större kunskap inom flera andra områden såsom produkt- och systemutveckling, installation, drift, övervakning och service. Under den senare tiden har man börjat en ny intressant resa, digitalisering av företagets verksamhet, bygga upp sitt varumärke och med det öka omsättning. Speed är en internationell koncern som återfinns i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Spanien där man är mån om ett sunt tänk gällande jobb och fritid. Det är en intellektuellt stimulerande och trygg arbetsmiljö med mycket möjlighet vidare utveckling. Läs mer på deras hemsida: speed-services.se

Ansökan
Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Speed Services med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Gustav Almén
Telefon 076 176 01 19
Email Mejla Gustav Almén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gazella strävar efter att vara den givna konsult- och rekryteringspartnern inom ekonomi och finans. Vi hyr ut och rekryterar till bade stora och sma foretag inom alla olika branscher, fokuserat pa Stockholm med omnejd. Våra nytänkande och engagerade medarbetare har själva lång operationell erfarenhet eller bakgrund inom ekonomi eller personal och arbetar i mindre team, specialiserade på olika roller. Det gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla olika nivåer inom ekonomifunktionen. Vi hittar briljanta och presterande ekonomer! Gazellas familjära personalkultur, vårt stora engagemang för att upprätthålla kontakten med våra kandidater samt ett skräddarsytt searchverktyg, bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.