Säljare på Galio of Sweden!

Säljare på Galio of Sweden!

GÖR KARRIÄR I EXPANSIVT FÖRETAG - Jobba som säljare hos Galio of Sweden

Drivs du av att göra affärer?

Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i Stockholm eller Uppsalaområdet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig med energi, skärpa och en stark vilja att skapa resultat. Bli

Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet modeföretag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter till att växa i din roll. Vill du vara en del av vår resa? Häng med!

OM ROLLEN
Som säljare för Galio of Sweden blir du en viktig del av en större organisation med höga ambitioner och rekord i sikte. Våra säljare har en stor betydelse för företagets fortsatta framgång. Vi söker dig som är ung och driven med en fallenhet, känsla och passion för sälj. Tjänsten är väldigt varierande och lärorik. Du kommer möta många människor där du samtidigt får tillfälle att utforska ditt sociala kapital. Varje säljteam ansvarar över ett eget område och med organisationens stöd i ryggen får du möjlighet att själv utveckla din personliga säljstil.
Det är en tjänst som kräver stort engagemang och driv, och att du ger inte upp i första taget. Din arbetsroll bygger på frihet under eget ansvar. Det innebär att du planerar ditt eget schema och jobbar mycket självständigt.

Tjänsten är på 100%.
B-körkort är ett måste.
Tillträde: Intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.
Plats: Stockholm med omnejd eller Uppsala med omnejd.
Lön: Grundlön och provisionsmodell + bonus vid uppnådda säljmål

DEN VI SÖKER
Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som:

Social
Du har ett stort intresse för att skapa nya kontakter, nätverka och att vårda kundrelationer.
Eget driv
För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill.
Nyfiken
Vi söker dig som är nyfiken och vill vara med och bygga Galio of Sweden. Du tar ansvar för att din insats stärker oss i framgångssagan.

Tjänsten innebär bland annat:
Ett ungt och hungrigt team
Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång! Vi finns till för att göra studenten till den bästa för skolan och eleverna. Bland annat genom att leverera den bästa studentmössan på marknaden!
Växa tillsammans med företaget
Galio of Sweden är ett entreprenörsdrivet företag mitt i en spännande utvecklingsresa, där du har stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med företaget.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara en del av Galio of Sweden? Kul! Du ansöker enkelt genom att kontakta oss via mail. Skriv "Ny Galion i Stockholm/Uppsala" i ämnesraden och berätta varför just du är den rätta för jobbet.
Tillträde snarast och intervjuer sker löpande.

Har du frågor eller funderingar om tjänsten?
Varmt välkommen att kontakta oss.
Mail: crew@galio.se
Instagram: @galioofsweden
Facebook: Galio of Sweden
Mer info
Email Mejla Galio Of Sweden AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Telefonförsäljare, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GALIO OF SWEDEN
Galio of Sweden är ett snabbväxande livsstilsvarumärke med passion för mode och design. Vi fokuserar på att sälja studentmössor och accessoarer med hög kvalité till rätt pris. Vårt mål är att vara elevkårens och elevens självklara val av leverantör.
Som en del av oss, ingår du i ett team med högt i tak och nära till skratt. Att känna gemenskap är viktigt. Du möjlighet att påverka och att göra skillnad, både för dig själv och för oss tillsammans i den utvecklingsresa vi befinner oss i. Vårt arbete som rör hållbarhet är ett exempel.

Vi vill i så stor utsträckning som det går, värna om vår natur och vårt klimat. Vi har gjort medvetna val genom att byta ut vår bilpark till miljövänligare hybridbilar, konfetti som regnar bort och smarta material som är snällare mot framtiden. Vi månar också om våra medmänniskor. Årligen skänker vi pengar till utvalda engagemang som vi valt att stötta. Ångestpodden och Enable for life är bland annat två aktörer som fått tagit del av vår omtanke. Galio of Sweden är det schyssta alternativet på marknaden.

En del av CIMON - Creating Camechangers
Galio är en del av Cimon, en utvecklingskoncern som under 30 års tid har varit med och utvecklat bolag och tekniker som nått stor framgång både i Sverige och internationellt, varav flera börsnoterade.

Cimon med sitt huvudkontor i Karlshamn, fokuserar på innovation och arbetar ständigt efter de starka ledorden "Creating Gamechangers". I Cimon-gruppen arbetar ca 300 personer runt om i hela norden.

Cimonkoncernen har sedan 1988 utvecklat en rad framgångsrika verksamheter och byggt upp en stark finansiell ställning på digitalisering och ny teknik, vilket genomsyrar även Galios digitallösningar.

Galio skapades för att förgylla och ta vara på de festliga tillfällena i livet och det är där vi är just nu.