Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

Säljande energikonsult fastighet Stockholm

Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

På FVB är vi specialister på energi. I stort sätt alla konsultuppdrag vi utför syftar till att skapa effektiv produktion, distribution och användning av energi, främst i form av värme och kyla. Inom fastighetsområdet jobbar vi med att effektivisera tillförsel och användning av energi genom bland annat energikartläggningar, rådgivning, driftoptimering och som projektledare vid ombyggnad av värme-, kyla- och ventilationssystem. Arbetet sker metodiskt och ingenjörsmässigt och alltid utifrån kundnytta med ett tydligt systemperspektiv.

Du kommer arbeta inom flera av våra tjänsteområden med nya och befintliga kunder framförallt inom fastighetssegmentet men även med energi- och industriföretag. De flesta uppdragen utförs åt kunder i Stockholmsområdet. Arbetet präglas av stor frihet men med samtidigt ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker en säljande och engagerad energikonsult till vår fastighetsavdelning, är du den vi letar efter?

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet av fastighetsbranschen och vet hur konsultmarknaden fungerar. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och gott samarbete. Du tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, direkt mot beställare.

Det är meriterande med sälj- och marknadserfarenhet. Du ser affärsmöjligheter i mötet med våra befintliga kunder och har ett eget brett kontaktnät som du underhåller.

FVB är ett personalägt företag med en tydlig kultur som präglas av samarbete och gemensamt ansvar. Du samverkar med andra kontor för att hitta helhetslösningar till nya och befintliga kunder.

Det är meriterande med kunskap om energisystem, värmepumpar, ventilation, värmesystem, styrsystem, optimering.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor inom regionen ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta David Ekström 08-5947 61 76, david.ekstrom@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via knappen Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare