Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

Erfaren projektör fjärrvärme fjärrkyla Stockholm, Västerås, Örebro

Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

Du kommer att arbeta med nyanläggning och utbyte av distributionssystem för fjärrvärme, fjärrkyla och gas i samtliga skeden, med tyngdpunkt på projektering och konstruktion. I detta ingår bland annat platsbesök, remisshantering, rörkonstruktion, hållfasthetsberäkningar och samordning. Det innebär variationsrika dagar med både kontorsarbete, visst fältarbete samt möten med beställare och entreprenörer. I arbetet kommer du att leda dig själv och andra i en uppdragsledarroll i projekt med varierande komplexitet, beroende på dina tidigare erfarenheter.

Du kommer att delta i utvecklingen av gruppen och vi värderar samarbete och engagemang högt. I många av våra större uppdrag hjälps vi åt och samarbete med medarbetare på andra kontor är vanligt. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder. På våra kontor i Stockholm, Västerås och Örebro arbetar cirka 30, 55 respektive 7 personer inom olika delar av energibranschen, utöver distributionsavdelningen har vi även energikonsulter inom produktion, fastighet, industri samt el & automation.

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren projektör/konstruktör med flerårig erfarenhet inom fjärrvärme, fjärrkyla eller VA och som tycker om att arbeta både i grupp och självständigt, med direktkontakt med beställare och övriga sakägare. Du är nyfiken, teknikintresserad, kreativ, lösningsorienterad och har ett praktiskt synsätt. Du har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och utveckling av gruppen. Du kan hantera flera projekt samtidigt och känner ansvar för dem.

Du har relevant ingenjörsutbildning exempelvis inom bygg-, maskin- eller energiteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten i Stockholm kontakta Matilda Ågerup 08-5947 61 65, matilda.agerup@fvb.se

För mer information om tjänsten i Västerås kontakta Maria Rosenlöf 021-81 80 74, maria.rosenlof@fvb.se

För mer information om tjänsten i Örebro kontakta Richard Hjerpe 019-30 50 39, richard.hjerpe@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via knappen Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare