Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

Erfaren energikonsult produktion värme kyla Stockholm

Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

Du kommer tillhöra gruppen Produktion vid vårt Stockholmskontor och jobba med kvalificerade uppdrag inom produktion av värme och kyla. Uppdragen är ofta kopplade till fjärrvärme- eller fjärrkylasystem men de kan även röra energiförsörjning av industrier. Uppdragen sträcker sig från förstudier och utredningar till ledande roller i genomförandeprojekt. Som ledande konsult inom fjärrvärme och fjärrkyla blir vi även anlitade för specialistuppdrag som anläggningsvärderingar, due diligence, affärsprojektledning och FoU.

Du kommer vara uppdragsansvarig vilket innebär ansvar för såväl uppdragets genomförande som för vår affär med kunden. Du kommer samtidigt ha tillgång till ett stort antal kompetenta medarbetare, från unga ingenjörer i utveckling till erfarna specialister, som resurser eller bollplank i dina uppdrag. På FVB strävar vi efter en hög grad av samarbete, både inom och mellan grupper och kontor.

Din profil

Vi söker dig som är en engagerad ingenjör och som har mångårig erfarenhet av storskalig produktion av värme och kyla, gärna som konsult. Du är van att ha ledande roller i projekt och trivs med att samarbeta både med erfarna kollegor och yngre ingenjörer som behöver ditt stöd i sin utveckling.

Du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen i maskinteknik, eller motsvarande eftergymnasial utbildning, och är van att utföra energitekniska och teknoekonomiska beräkningar. Det är meriterande om du under någon period arbetat som konstruktör inom maskin eller process samt om du har erfarenhet av kraftvärme.

FVB är ett personalägt företag med en tydlig kultur som präglas av samarbete och gemensamt ansvar. Du trivs bäst hos oss om du gärna engagerar dig och vill bidra till både gruppens, kontorets och företagets utveckling genom att dela med dig av ditt kunnande och dina erfarenheter.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta David Ekström 08-5947 61 76, david.ekstrom@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via knappen Ansök nu

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare