Anläggningsprojektör processanläggningar Stockholm

Anläggningsprojektör processanläggningar Stockholm

Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!
Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
 • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
 • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
 • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
 • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
 • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
 • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
 • Kollektivavtal
 • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
 • Förmånliga semestervillkor
 • Möjlighet till personalbil
 • Motionsbidrag och företagshälsovård
 • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst
Du kommer att arbeta med projektering av rörsystem med tillhörande mekaniska installationer i samband med ny- och ombyggnation av anläggningar för värme- och kylproduktion eller andra industriella processanläggningar.

I detta ingår bland annat inhämtning av underlag, projektering och hållfasthetsberäkningar av rörsystem, platsbesök, kontakter med kunder och entreprenörer. Med ökad erfarenhet växer ansvaret och uppdragens komplexitet.

Du kommer att delta i utvecklingen av gruppen och vi värderar samarbete och engagemang väldigt högt. Arbetet präglas av stor frihet med ansvar både mot kollegor och kunder.

Din profil
Vi söker dig som har ett par eller flera års erfarenhet från projektering av rörsystem/mekanisk konstruktion, gärna inom energianläggningar eller processindustri i 3D-miljö. Du har ambitionen att bli en vass projektör och ser en tjusning i att dina idéer blir till verklighet i form av komplexa processystem.

Du är kreativ och lösningsorienterad och har förmåga att omforma teori till praktiska lösningar. Att hålla dig uppdaterad inom normer, standarder och verktyg ser du som en naturlig del av arbetet. Du trivs att jobba i projektteam och delar gärna med dig av dina erfarenheter för att utveckla kompetensen i gruppen och företaget.

Det är meriterande om du har erfarenhet från rörberäkningar i t.ex. Caepipe eller Rohr2. Har du även erfarenhet av scanningsutrustning och program för att hantera scanningsmoln är det också ett plus.

Du har relevant utbildning exempelvis inom maskin- eller energiteknik. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten.

Anställningsform och tillträde
Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten kontakta Johan Pettersson 08-5947 61 84, johan.pettersson@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta Marie Barrefors 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Ansökningshandlingar, inklusive CV och referenser, skickas via formuläret

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Mer info
Kontaktperson Johan Pettersson
Telefon 08-5947 61 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.