Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Studerande högskoleingenjör med intresse för CAD till SaltX!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en studerande högskoleingenjör inom och vill jobba extra på ett spännande företag inom grön teknologi? SaltX söker nu en konstruktör som vill bli en del av deras team på deras kontor i Västertorp. Tjänsten är på heltid under sommarmånaderna och sedan extra under hösten när studierna har dragit igång. I denna roll får du möjlighet att utforska och implementera innovativa lösningar som driver fram hållbar utveckling och banar väg för en mer miljövänlig framtid. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I denna roll blir du en del ett växande företag som fokuserar på grön teknologi och arbetar med att utveckla och installera miljövänliga lösningar inom industriell tillverkning. De söker nu en studerande högskoleingenjör på deltid som vill vara med och ta deras kärnprodukt till nästa nivå genom att omvandla ritningar till deras interna system och få en betydande roll i deras CAD-team.

Rollen är på heltid under sommaren och sedan jobbar du extra under hösten när studierna har börjat. Tiderna är flexibla och du får möjlighet att anpassa arbetstimmarna efter dina studier.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta med att överföra befintliga ritningar till det interna CAD-systemet. Du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla våra konstruktionsprocesser och vara en viktig del av vårt tekniska team. Arbetet är varierande och du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av konstruktionsprojekt inom grön teknologi.

Vi söker dig som
  • Studerar till högskoleingenjör inom relevant område och har minst ett år kvar av dina studier
  • Har flytande kunskaper i engelska, tal och skrift
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CAD-ritningar från studier eller arbete
I denna process kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett genuint intresse och vilja att lära dig om grön teknologi och hållbar utveckling. Som person är du ödmjuk, samarbetsvillig och besitter en positiv attityd.

Om kundföretaget
SaltX har som mål att eliminera industrins beroende av fossila bränslen, börjandes med kalk- och cementindustrin som står för mer än 8% av världens CO2-utsläpp. De driver innovation och industrialiserar elektrifieringsteknologier med syftet att göra en förändring i gigaton-skalan för att nå noll nettoutsläpp från industrin.

Företaget skapar värde genom att vara en strategisk partner för tungt utsläppsintensiva industrier som har förbundit sig att avkarbonisera sina operationer. Det industriella beroendet av fossila bränslen inom högtemperaturuppvärmningsindustrier kan äntligen bli historia tack vare deras patenterade innovation - Electric Arc Calciner (eAC). Deras elektriska plasmateknik ersätter fossildriven uppvärmning med förnybar elektricitet och fångar in de CO2-utsläpp som frigörs under uppvärmningsprocessen.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
  • Omfattning: Deltid
  • Start: Sommaren 2024
  • Placering: Västertorp
  • Lön: Marknadsmässig timlön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?