Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Utvecklare till Sweet Systems!

Publiceringsdatum
15 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Sweet Systems är inne i en expansion och förstärker nu med ännu en stjärna som ska bli en del av deras utvecklingsteam i Stockholm. De söker dig som har erfarenhet av att jobba som utvecklare och vill komma till ett företag där du får jobba nära produkten och använda dina tekniska kunskaper för att implementera programvara. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som senior utvecklare kommer du, tillsammans med affärsutvecklare och projektledare, att arbeta i väl sammansatta kundteam och spela en central teknisk roll när vi gemensamt designar och utvecklar nya lösningar för våra kunder och växer tillsammans med dem. Du behöver förstå hur integrationer fungerar och ha ett öga för hur vi kan stärka produkten och kontinuerligt bygga bort och undvika äldre teknik i lösningarna. I denna roll kommer du få möjlighet att använda din tekniska kompetens för att skapa den bästa lösningen från kunden. Det är fördelaktigt om du har arbetat som konsult tidigare och besitter därför ett konsultmässigt tänk, då det kommer krävas i rollen.

Under den första tiden kommer du få en gedigen upplärning för att lära dig och förstå företagets system och arbetssätt, för att sedan bli mer och mer självständig i ditt arbete. Vi letar efter dig som har arbetat några år i utvecklar-rollen, du har begått några misstag men också lärt dig av dem. Du trivs med att arbeta under förhållanden som kräver en viss flexibilitet, men där det också finns förståelse för behovet av koncentrerad tid. Rollen förutsätter en hög grad av ansvar och kommunikation.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i SQL Server, C# och .NET
  • Har tidigare erfarenheter av att jobba i HTML, CSS, jQuery-JavaScript
  • Har erfarenhet av systemintegrationer, Azure molntjänster, databasapplikationer, migration, Windows-tjänster och Rest-teknologi
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.
Om kundföretaget
"Vi är en färgglad plats för innovation, samarbete och enkelhet. Vi utmanar våra kunder med kunskap, kreativitet och passion som grundläggande principer för att hjälpa organisationer nå sina mål. Vi är den sista pusselbiten där allting faller på plats och förvandlar komplexitet till något busenkelt - Sweet, eller hur?"

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos Sweet Systems. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 april 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?