Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Linux Engineer till spännande bolag inom Säkerhetsindustrin!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta med kompetenta kollegor på ett bolag som arbetar med IT-säkerhet, då kan det här vara en roll för dig. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I rollen som Linux Engineer kommer du ingå i ett team om 10 personer där alla besitter stor erfarenhet och kompetens inom området. Du kommer därför kunna utvecklas väldigt mycket i rollen och den första tiden kan liknas vid att gå en avancerad utbildning. Bolaget är inne i en expansiv fas och behöver därför bli fler. Teamet du kommer ingå i arbetar främst med drift och utveckling av infrastrukturen och då mestadels i Linux, men även i Windows samt en liten del i Azure.

I och med att teamet är relativt litet strävar de efter att automatisera så mycket av arbetet som möjligt. En vanlig dag arbetar teammedlemmarna med underhåll av alla olika system, även om det alltid är andra saker som händer som att nya maskiner ska upp, saker ska flyttas eller en ny release. Teamet utvecklar även åt andra funktioner på företaget och då försöker de använda så mycket open source som möjligt. Teamet arbetar mestadels inhouse.

Idag har bolaget runt 70 anställda och det är ett härligt gäng som alla tycker att sitt jobb är väldigt roligt. Bolaget erbjuder dig som anställd att gå olika utbildningar och certifieringskurser för att ständigt fortsätta utvecklas. Det är en bra teamkänsla på bolaget och ibland anordnas roliga aktiviteter för att stärka den ytterligare. Teamet du kommer ingå i har väldigt låg omsättning och får alltid högsta betyg på medarbetarundersökningar.

Vi söker dig som
  • Har mycket goda kunskaper i Linux
  • Har ett stort tekniskt intresse, gärna egna hobbyprojekt att visa upp
  • Har kunskaper i Ansible och Elastic
  • Har ett intresse och förståelse för automation
  • Har god förståelse för säkerhet
Det är inget krav men meriterande om du har erfarenhet av robusta och klassade system.

Om kundföretaget
Vi lever i en digital och uppkopplad värld där informationssäkerhet skyddar vårt moderna sätt att leva. Bolaget utvecklar och levererar skräddarsydda cyberförsvarstjänster till svenskt näringsliv och kritisk infrastruktur. Deras personal brinner för uppdraget och är den viktigaste tillgången. Kontinuerlig innovation och teknik i absolut framkant säkerställer att de ligger steget före. Bolaget expanderar snabbt och letar efter personer som är orädda, nyfikna, öppna, kluriga, optimistiska och som vill göra skillnad.

Om anställningen
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos kundbolaget. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday. Notera att bolaget arbetar med olika kunder vars säkerhetskrav medför att du behöver ha svenskt medborgarskap.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (83 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?