Hoppa till innehåll

Junior Fullstackutvecklare till Nore!

Här ges en möjlighet att bli en del av ett framgångsrikt team! Med över tio års banbrytande arbete och fokus på att skapa den ledande plattformen för automatiserad finansiell rådgivning, söker de nu nya talanger som delar deras passion för systemutveckling. Om du är intresserad av att arbeta i en högpresterande miljö och bidra till deras fortsatta framgång, läs vidare och utforska de spännande möjligheterna som erbjuds.

OM TJÄNSTEN:
Nore är en framstående aktör inom mjukvaruutveckling och har framgångsrikt utvecklat sin banbrytande plattform, Consilio. Denna innovativa mjukvara automatiserar finansiell rådgivning och möjliggör för kunder att på ett effektivt sätt förbättra sin rådgivning. Nore strävar efter att erbjuda hög kvalitet, trovärdighet och nära samarbete med varje kund.

Med en tydlig inriktning på att skapa värde för sina kunder samarbetar Nore med betydande finansiella aktörer, främst i Sverige men även internationellt. Deras projekt är omfattande och kundfokuserade, och de genomförs med användning av spännande tekniker. Denna arbetsmiljö ger dig som mjukvaruutvecklare utmärkta möjligheter att kontinuerligt utvecklas i din roll som utvecklare.

ARBETSUPPGIFTER:
I rollen som utvecklare hos Nore förväntas du samarbeta med teamet för att genomföra kundanpassningar och driva vidareutvecklingen av plattformen. En betydande del av denna utveckling fokuserar på nyskapande lösningar. Det kan inkludera upphöjning av lösningar till nya teknologier, förbättring av befintliga funktioner i plattformen eller skapande av helt nya lösningar enligt kundernas behov.

Ditt arbete kommer att omfatta både backend- och frontendutveckling, och du kommer att använda en rad olika tekniker, bland annat .NET, C#, F#, React, TypeScript och Azure med flera.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en avslutad civilingnejörsutbilding
  • Har kunskaper inom objektorienterad programmering, gärna erfarenhet eller intresse för funktionell programmering
  • Har flytande kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i ditt arbete
Nore välkomnar detaljorienterade och ambitiösa individer som trivs i en balanserad arbetsmiljö. Kvalitet prioriteras över snabbhet, och samarbete uppmuntras. Organisationen är känd för sin tillmötesgående och stöttande atmosfär, där eget driv och engagemang uppskattas. Den som delar synen på detaljer, teamwork och en harmonisk arbetsplats är välkommen att bli en värdefull medlem hos Nore.

OM KUNDFÖRETAGET:
Nore är en ledande mjukvaruutvecklare inom automatisering av finansiell rådgivning. Med fokus på hög kvalitet och nära samarbete erbjuder de Consilio, en avancerad systemplattform som effektiviserar och kvalitetssäkrar rådgivningsprocessen. Genom att göra det komplicerade enkelt strävar Nore efter att leverera marknadens bästa lösningar för automatisering av finansiell rådgivning. Produkten, Consilio, har utvecklats över flera år och implementerats av flera kunder. Nore är dedikerade till långsiktighet och kvalitet i sina lösningar och leveranser.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Nore och vår sida är att du efter 12 månader blir direktanställd hos Nore.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm City
  • Rekryteringsansvarig: Elin Dahlqvist
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
12 jan. 2024 (42 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Järfälla
Data & IT
Företagslogga