Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior applikationskonsult till Sokigo

Ansök nu
Nu har du möjligheten att bli en del av ett informationsteknologiskt företag som i nära samverkan med sina kunder skapar digitala lösningar av programvaror och tjänster för att bygga ett mer hållbart samhälle.

Om tjänsten:
Som applikationskonsult kommer du att arbeta i Windowsmiljö med installation och konfiguration av deras tjänst Evolution. Evolution är ett dokument och ärendehanteringssystem som underlättar kundernas dagliga verksamhet. Du kommer arbeta i Windowsmiljö för att leverera dess moduler, uppgraderingar, nyinstallationer och agera support. Driften sköts av kunderna så du arbetar remote på Sokigos kontor tillsammans med dina kollegor för att ge bästa möjliga service.

Du har ett tätt samarbete med teamet internt och blir en del av ett familjärt och sammansvetsat team. Arbetsmiljön är öppen och du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar till egna idéer och initiativ.

Arbetsuppgifter:
 • Arbeta med installationer, uppgraderingar och support av Sokigos system.
 • Ha kontakt med systemägare/IT-avdelningar till företagets kunder och ge dem bästa möjliga förutsättningar för att systemen ska fungera optimalt.
VI SÖKER DIG SOM:
Vi tror att du som person är du serviceinriktad och kommunikativ då denna roll innebär att du kommer att ha daglig kontakt med kunder både via telefon och e-post. Du sätter dig in i användare och verksamheters behov genom att vara lyhörd och leverera bra service. Du är ihärdig, ansvarstagande och säkerställer att de uppgifter du sitter med blir lösta eller delegeras vidare till rätt person. Då arbetet i rollen kräver hög kvalitetsmedvetenhet tror vi att du lägger stor vikt vid noggrannhet.

Du har:
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT-området eller har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete som IT-support/applikationskonsult
 • Har kompetens inom Microsofts serverprodukter (Windows Server, SQL, IIS)
 • Har en grundläggande förståelse för T-SQL och MS SQL samt hur nätverk och brandväggar fungerar
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Det är inget krav men meriterande om du har kunskaper i Powershell

OM KUNDFÖRETAGET:
Sokigo är en del av Addnode Group som är ett internationellt informationsteknologiskt företag med 1 900 medarbetare i 19 länder. I nära samverkan med sina kunder skapar de digitala lösningar av programvaror och tjänster för att bygga ett mer hållbart samhälle. Kunderna använder Sokigos digitala lösningar för att designa, bygga och förvalta produkter, fastigheter och infrastruktur. Inom offentlig sektor möjliggör våra digitala lösningar effektiv förvaltning och kommunikation med medborgarna.

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar entreprenörsdrivna företag som hjälper till att digitalisera samhället. De tar ett långsiktigt ansvar för de programvaror och tjänster som de levererar, vilket skapar värde och stabilitet för våra kunder och lönsamhet för koncernen.

2021 uppgick nettoomsättningen till 4 100 MSEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm, Small cap. Mer information om Addnode Group finns på www.addnodegroup.com.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Det här är en direkt rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av Sokigo från start.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Mattias Isik
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare