Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Fullstack-utvecklare till Martin & Servera!

Publiceringsdatum
07 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Martin & Servera är inne i en spännande digitaliseringsresa. Deras digitala transformation har stor strategisk bäring inom företaget och de satsar mycket på att kunna erbjuda deras kunder en kundupplevelse i absoluta världsklass. Nu söker de en junior Fullstack-utvecklare till deras team i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med utveckling av flera olika produkter, samtliga med målet att underlätta för kunden i dennes vardag. Sök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
I denna roll kommer du bli en del av ett team inom domänen Kundmötet inom digital utveckling, som är en central del i den strategiska satsningen på Martin & Serveras digitaliseringsresa. Då deras digitala lösningar till mångt och mycket är ett dagligt arbetsverktyg för deras kunder är det extra viktigt att du skapar relevant och personligt innehåll samt bygger funktionalitet som tydligt förenklar och ger värde till deras kunders vardag. Detta är ett arbete du kommer få en betydande del inom!

Som utvecklare kommer du jobba inom ett flexibelt och agilt team. Teamets uppgift är att utveckla och förvalta digitala tjänster för våra kunder. Utvecklingen sker främst i .Net och React, och deras miljöer snurrar i Azure. I teamet kommer du jobba med den senaste tekniken och testa nya saker. I rollen kommer ditt fokus främst vara inom frontend, men kräver också kunskap eller nyfikenhet åt backend så du kan diskutera med ditt team om backend-relaterade aspekter av verksamheten. De applicerar ett snabbt arbetssätt samt itererar löpande med kunder och interna intressenter. I rollen som utvecklare kommer du ha ett stort förtroende internt få möjlighet att påverka och ge rekommendationer kring vad ni borde jobba med och vilka vägval ni borde göra.

Vi söker dig som har
  • En eftergymnasial utbildning inom systemutveckling eller liknande område
  • Tidigare erfarenhet av att jobbar i .NET
  • Tidigare erfarenhet av React och TypeScript.
Det är meriterande om du har
  • En viss förståelse för bygg- och release pipelines i Azure DevOps Kan lite MS SQL Server samt viss erfarenhet av CosmosDb
  • Jobbat testdrivet och gärna provat ramverk som Xunit och Jest.
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom avdelningens agila team är ganska små kommer du att jobba med många delar av teamets system och vara involverad i nya beslut som avgör åt vilket håll produkten kommer utvecklas. Du bör därför gilla att vara med och tänka ut nya smarta lösningar med användaren i fokus.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Januari/Februari alt. enligt överenskommelse
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vid övriga frågor till Martin & Servera gällande rekryteringsprocessen, kontakta emelie.eriksson@martinservera.se

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passionär att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb