Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Data Scientist till Martin & Servera!

Publiceringsdatum
20 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Martin & Servera är inne på en spännande digitalisering - och transformationsresa inom data och söker därför en junior Data Scientist till deras team i centrala Stockholm. Rollen innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig som är i början av din karriär och söker dig till en trygg samt spännande arbetsplats.

Om tjänsten
Martin & Servera söker efter en passionerad och nyfiken Data Scientist som vill vara med och forma deras resa in i den datadrivna framtiden. Som en organisation i startgroparna av en ny satsning inom data söker vi dig som har ett stort intresse för hantering av stora datamängder samt kompetens inom Python. I rollen får du tillsammans med teamet vara med och bygga en koncern-gemensam analysplattform och använda dina kunskaper för att optimera processer och skapa värde från stora datamängder.

Dina uppgifter inkluderar bland annat avancerade djupanalyser av stora datamängder, fokuserat på försäljningsutveckling och lönsamhetsutveckling. Du kommer att utveckla algoritmer och prototyper, kvalitetssäkra befintliga algoritmer och utföra komplexa analyser på både strukturerad och icke strukturerad data. På sikt kan du även komma att visualisera och förklara dina analyser för intressenter och bidra proaktivt till kunskapsutvecklingen inom Data Science inom bolaget.

Arbetsuppgifter
 • Utföra djupanalyser av stora datamängder
 • Försäljnings - och lönsamhetsutveckling
 • Utveckla algoritmer och prototyper
 • Bidra till kunskapsutveckling inom Data Science inom bolaget
 • Utföra komplexa analyser på icke strukturerad data samt data från olika datakällor
Vi söker dig som har
 • Relevant utbildning inom systemvetenskap/IT, ex. datavetenskap eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom Python och/eller Scala
 • Erfarenhet av utveckling och drift av system som kan hantera stora datamängder
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.
Det är meriterande om du har
 • Kunskap inom diverse Azure BI/AI tjänster/plattformar
 • Kunskap inom ETL/ELT, framför allt Azure Data Factory/Azure Synapse Pipelines
 • Erfarenhet av agilt arbetssätt, med fördel Scrum
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen ser vi att du är en nyfiken och driven person. Du kommer att ha en viktig röst i teamet och behöver därför besitta god kommunikativ förmåga. Vidare ser vi även att du är initiativtagande och framåt i ditt arbetssätt.

Om kundföretaget
Martin & Servera-gruppen är Sveriges ledande grossist för restauranger och storkök. Företaget är en svensk, familjeägd koncern med omkring 3200 medarbetare. Bolagen i koncernen levererar drycker, livsmedel, utrustning, non food, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker. Företaget har nyligen flyttat till splitternya lokaler centralt i Stockholm där hela organisationen är samlad under samma tak.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsansvarig: Nora Sundberg
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vid övriga frågor till Martin & Servera gällande rekryteringsprocessen, kontakta emelie.eriksson@martinservera.se

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Järfälla
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb