Assisterande Restaurangchef

Assisterande Restaurangchef

Brasserie Astoria vill erbjuda en internationell elegant upplevelse med fokus på värdskap och ge gästen en varm, välkomnande och kunskapsdriven service. Energin i matsalen kommer från ett öppet kök samt att en del av rätterna slutförs direkt vid borden på matsalsvagnar. En generös och stor à la carte-meny är tillgänglig 7 dagar i veckan under lunch och middag, och kompletteras av en Plat du Jour under vardagslunchen.

Astoria rymmer även en större bardel med en ambitiös klassisk cocktailmeny, DJs och live artister. Via en egen ingång finns även en mer intim matsalsdel med egen bar. Totalt finns det plats för strax över 200 sittande gäster.


Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för utveckling av personal och inte är rädd för att prova nya saker. Du är en skapare snarare än en förvaltare, har ett öppet sinne och brinner för laget istället för jag-et. Du har lätt för att bygga relationer både till kollegor och till gäster, du precis som vi förstår att den kontakten är avgörande för att lyckas. Du har extremt goda kunskaper omkring mat och dryck och är möjligen utbildad sommelier.

För att lyckas i denna tjänst ser vi att du:
  • Har tidigare erfarenhet av liknande tjänster (gärna från ett internationellt brasserie/matsal)
  • Du har möjligen jobbat inom fine dining
  • Är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
  • Motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
  • Är initiativtagande och tycker om att driva utvecklingsprocesser framåt
  • Är strukturerad och ansvarstagande
  • Har en passion för mat och dryck
  • Är en dedikerad teamplayer
  • Är en riktig service gedigen person
Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba mitt i Stockholms storstadspuls med kollegor som är lika gastronomisk intresserade som du!
Tjänsten är en provanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar dagtid, kvällar och helger. Vi tillämpar lön enligt överenskommelse samt generöst friskvårdsbidrag och kompetensutveckling! Självklart har vi kollektivavtal.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag!

Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jessica Petrén
Telefon 0706784477
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Frantzén Group has established a collection of award-winning restaurants and bars both nationally and internationally as well as initiated several projects to support quality assurance in the food industry throughout Sweden. The group has a total of 6 stars in Guide Michelin, with premium experience Frantzén and Zén awarded with three Michelin stars.