Ventilationsmontör - Servicemontör

Ventilationsmontör - Servicemontör

Driven, erfaren, intresserad och positiv - den vi söker!

Du som söker den här tjänsten ser vi helst har några års tidigare erfarenhet av att arbeta med händerna självständigt. Kanske har du varit snickare, hantverkare eller så har du jobbat med ventilation tidigare.

Det viktigaste är inte exakt vad du har gjort, utan att du är en driven, händig och intresserad person som har erfarenhet och intresse av ventilationsarbete. Om du saknar körkort har du tyvärr svårt att utföra arbete, men planerar du att skaffa körkort vill vi att du visar en plan på hur du tänkt skaffa ditt körkort i närtid.

Som person tror vi att du är pålitlig, serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Du är en glad och utåtriktad individ som tar ett tydligt eget ansvar hittar lösningar i vardagen. Eftersom vi arbetar mycket i bostadsrättsföreningar är det såklart även en fördel om du är socialt lagd och gillar att träffa nya människor!

Du kommer arbeta både ensam och i team tillsammans med en kollega.

Konkreta arbetsuppgifter ett serviceteam kan ha är:
  • åtgärder efter en obligatorisk ventilationsbesiktning(OVK) där det finns anmärkningar som måste åtgärdas så som byte av filter, utbyte/ komplettering av ventiler, rengöring av kanaler och don.
  • mindre installationer,
  • enklare utredningar,
  • service på aggregat och fläktar.
Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas har du möjlighet till det! Våra ledord är Glädje, Gemenskap och Kompetens!

Låter detta som något för dig?

Läs mer om oss på https://franskabukten.se/
Skynda och skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande! Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats...
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://franskabukten.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Franska Bukten är ett konsult- och serviceföretag som arbetar heltäckande inom energi och ventilation i Stockholm. Genom installationer, underhåll och andra konsulttjänster skapar vi friskare luft hemma och på jobbet. Vi utför OVK-besiktningar, energiberäkningar och ventilationsservice. Vi ansvarar också för entreprenader.