Hoppa till innehåll

Erfaren servicetekniker/ventilationstekniker

Är du en glad servicetekniker som vill du arbeta i ett positivt företag i tillväxt? Välkommen till ditt nya jobb hos Franska Bukten!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av självständigt servicearbete. Du kanske är erfaren ventilationstekniker eller en service-/drifttekniker som även har goda kunskaper inom drift & service av ventilationsaggregat och fläktar. Meriterande är om du har en behörighet/certifiering, eller fördjupade kunskaper inom något av följande områden; kyla, ventilation, el, eller styr & regler.
  • Utföra serviceärenden självständigt eller med kollegor
  • Stötta kollegor med din kunskap och dela dina kunskaper
  • Mätning av luftflöden och mindre injusteringar
  • Enklare utredningar
  • Service på aggregat och fläktar
  • Utföra planerade servicekontroller och underhåll
Som person behöver du vara kunnig, serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Sedan hoppas vi att du är en glad och positiv lösningsorienterad person som tar ett tydligt eget ansvar och hittar vägar fram i vardagen.

För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, gillar att jobba självständigt samtidigt som du upprätthåller interna rutiner, till exempel rapportering av utfört arbete.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med andra servicetekniker, montörer, serviceledare och projektledare.

Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas satsar vi långsiktigt på våra medarbetare och deras kompetensutveckling.

Låter detta som något för dig?

Hos Franska Bukten välkomnar vi mångfald. Vi ser en styrka i att vi har olika bakgrunder och vi eftersträvar att ha en jämställd könsfördelning och välkomnar framförallt dig som är kvinna att söka rollen.

Skynda och skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande! Vem vet, du kanske precis hittat din nya arbetsplats...
Franska Bukten logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (24 dagar kvar)
Typ av anställning

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb