Hoppa till innehåll
Franska Bukten logotyp

Elektriker/Junior elektriker

Ansök nu
Är du en elektriker som vill arbeta med styr & regler? Välkommen till ditt nya jobb hos Franska Bukten!

Vi söker dig som är elektrikerutbildad eller kanske har arbetat ett par år. Vår ambition är satsa på dig som individ att lära upp dig inom styr- och regler och fastighetsautomation. Du kan även vara en erfaren elektriker som vill inrikta dig mot styr & regler inom fastighetsautomation, eller en service-elektriker som har goda styr- och reglerkunskaper inom fastighetsteknik.

Exempel på framtida arbetsuppgifter:
  • Felsökning av styr- och reglerutrustning
  • Inkoppling av aggregat med dess kringutrustning
  • Servicebesök efter inkommen serviceorder
  • Felavhjälpande underhåll och planerade servicekontroller
Som person behöver du vara kunnig, serviceinriktad, initiativrik och noggrann. Vi hoppas även att du är en glad och positiv lösningsorienterad person som tar ett tydligt eget ansvar och hittar vägar fram i vardagen. En viktig del är att stötta kollegor med din kunskap och dela dina kunskaper.

För oss är det även viktigt att du är pålitlig, driven, gillar att jobba självständigt samtidigt som du upprätthåller interna rutiner, till exempel rapportering av utfört arbete.

B-körkort är ett krav.

Du kommer ingå i ett team tillsammans med en senior elektriker i en servicegrupp där även servicetekniker, montörer, serviceledare och projektledare finns.

Det finns en mycket bred kunskap inom vårt företag och vill du utvecklas satsar vi långsiktigt på våra medarbetare och deras kompetensutveckling.

Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom fastighetsteknik som serviceelektriker, helst inom styr och regler av följande områden; kyla, ventilation, värmesystem.

Hos Franska Bukten välkomnar vi mångfald. Vi ser en styrka i att vi har olika bakgrunder och vi eftersträvar att ha en jämställd könsfördelning och välkomnar framförallt dig som är kvinna att söka rollen.

Låter detta som något för dig?

Skynda och skicka in en ansökan redan idag, urval sker löpande! Vem vet, du har kanske precis hittat din nya arbetsplats!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 okt. 2023 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare