Servicemedarbetare till konferensservice!

Servicemedarbetare till konferensservice!

Vill du ha ett flexibelt servicearbete med närhet till naturen samtidigt som du bidrar till att göra skillnad varje dag? Vi söker nu en glad och alert kollega till vårt konferensserviceteam som vill vara med och utvecklas med oss. Är du den vi söker kan vi erbjuda en arbetsplats med frihet under ansvar och möjlighet att skapa balans mellan arbete och fritid. På FRA arbetar vi med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA
Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle - militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi skyddar det viktigaste vi har - vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med hjälp av vår kunskap och kompetens.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag
Som servicemedarbetare hör du till Enheten Konferensservice inom avdelningen för verksamhetsstöd. Du kommer att tillhöra Servicekontoret vilket omfattas av tre enheter: Internservice, Lokalvård och Restaurang- samt Konferensservice. Kontorets övergripande ansvar är att ge service till hela myndigheten inom en flera olika områden. Rollen som servicemedarbetare är viktig för att få vår konferens- och cateringverksamhet att fungera på en arbetsplats under utveckling. Denna funktion är mycket uppskattad på myndigheten med stundtals många uppdrag samtidigt. Du kommer ha många kontaktytor såväl inom hela myndigheten som med externa parter.

I rollen som servicemedarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:

 • planera och genomföra mötesbeställningar med förtäring
 • bereda smörgåsar och enklare bakning samt liknande uppgifter motsvarande kallskänk
 • ansvara för leverans och servering av beställd förtäring
 • dukning och möblering av möteslokaler
 • underhåll av vatten- och kaffemaskiner

Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat att

 • se till att personalmatsal, kök och öppna ytor är representativa med tillsyn varje dag
 • fortsätta utveckla verksamheter och sortimentet samt vara behjälplig i vår restaurang vid frånvaro

Vi ser gärna att du har en god fysisk förmåga eftersom arbetet är fysiskt tungt och tunga lyft är vanligt förekommande.

Du kan
Vi söker dig som har:

 • gymnasial utbildning
 • minst 3 års erfarenhet av konferenser/möten/catering med förtäring
 • mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska både i tal och skrift
 • goda kunskaper i Office-paketet

Vi ser det som meriterande om du har:

 • utbildning inom restaurang och service
 • erfarenhet från cateringverksamhet, arbete i kallskänk, HACCP/livsmedelshygien
 • kunskap i ytterligare andra språk
 • kunskap inom AV-teknik, bokningssystem och/eller kassasystem
 • B-körkort är inte krav men önskvärt

Du är
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som trivs väldigt bra i en serviceroll. Du tar initiativ och vågar att tänka utanför boxen samt har lätt att samverka genom att främja och utveckla andras idéer. Du ser till helheten och har en problemlösande inställning till ditt arbete där du ser möjligheter före hinder. Du har ett genuint intresse för att tillmötesgå kunderna på bästa sätt med känsla för kvalitet. Du har förmågan att strukturera ditt arbete men kan även snabbt ställa om vid behov och anpassa dig efter nya förutsättningar. Du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös i ditt tillvägagångssätt och förstår vikten av att samarbeta med andra snarare än konkurrera; delar ansvar för mål och hjälpa till på det sätt det behövs för att gruppen ska prestera.

Du är flexibel, förändringsbenägen och har lätt för att anpassa dig för förändrade omständigheter samt kan bibehålla din servicenivå även under mer pressade situationer. Rätt kandidat bidrar med en positiv attityd till verksamheten, hög energi och engagemang i arbetsgruppen. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en god arbetsmiljö där arbetsgruppen verkar för ett öppet klimat med god kultur där vi sätter kvalitet och service högt på agendan. Du är lyhörd och har förmåga att ändra ditt beteende baserat på feedback från andra.

Vårt erbjudande
På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 45 40. Fackliga företrädare nås på 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2022-02-15.

Referensnummer 4386/22.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.fra.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte - tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.