Hoppa till innehåll
FRA logotyp

Medarbetare till vår Internservice

Ansök nu

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en medarbetare till Internservice med fokus på post- och förrådshantering. På FRA arbetar vi med unika uppgifter - för Sveriges säkerhet och integritet.

Om FRA

Omvärlden är FRA:s arena. Vår uppgift som underrättelsetjänst är att skydda Sverige mot de allvarligaste hot som kan riktas mot ett samhälle - militära angrepp, terrorism och cyberattacker. Vi gör det för att skydda det viktigaste vi har - vår trygghet, vår demokrati och vårt sätt att leva. Genom vår kunskap om omvärlden kan vårt land förbereda sig och möta hoten i tid. Vi är experter på cyberområdet och signalspaning och en larmklocka för militära hot. Vi är också i kärnan av det svenska cyberförsvaret och skyddar de viktigaste verksamheterna och den viktigaste infrastrukturen från angrepp. För att klara våra kärnuppdrag krävs avancerade tekniklösningar. Tillsammans har vi en unik uppgift, som vi löser med kunskap och kompetens som vi är ensamma om i Sverige.

För din trygghet. För vår demokrati. Varje dag. Året om.

Ditt uppdrag

Som medarbetare med fokus på post- och förrådshantering hör du till en enhet inom avdelningen för Verksamhetsstöd. Avdelningen ansvarar för ekonomi, upphandling, lokalförsörjning, service, HR, informationshantering, rättsfrågor och säkerhetsskydd. Där kommer du tillhöra Servicekontoret som omfattas av tre enheter: Internservice, lokalvård samt Restaurang- och konferensservice. Kontorets övergripande ansvar är service till hela myndigheten inom flera olika områden.

I rollen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera lagerförrådet samt postleveranser, framförallt i form av beställningar, inventering, strukturering av lager samt olika transporter inom området. Uppgifterna är omväxlande och kräver att du är flexibel och ordningsam.

Du kan

Vi söker dig som har:

  • Gymnasial utbildning

  • Erfarenhet från likande arbete

  • Goda kunskaper i Officepaketet

  • B-körkort

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Vi ser det som meriterande om du har:

  • Utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom logistik eller systemstöd för gods och förråd

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående och har förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Som person är du entusiastisk och positiv även i tuffa situationer. Du har god förmåga att motivera andra samt har lätt för att skapa engagemang och delaktighet för att tillsammans nå gemensamma mål. För att vara rätt person för tjänsten är du van med service och har lätt för att prioritera uppgifter och kundnöjdhet. Du utvecklar genomförbara lösningar på problem och förmedlar både egna och andras idéer för att utveckla det dagliga arbetet.

Vårt erbjudande

På FRA är varje arbetsuppgift en del av något större. På ett eller annat sätt får du som medarbetare vara med och bidra till att skydda Sveriges integritet och oberoende i världen. Du är med och gör skillnad på riktigt, varje dag.

Våra medarbetare har hög kompetens, men vi kan alltid bli bättre. Därför är professionell utveckling en självklarhet för oss. Vi erbjuder möjligheter till kompetensutveckling. Som nyanställd får du bredda din kompetens direkt med en omfattande introduktionsutbildning som ger dig en större förståelse för uppdraget och hjälper dig in i verksamheten. Som medarbetare får du också möjlighet att hitta rätt utbildningar inom ditt specialområde för att bli ännu bättre på det du brinner för.

Vi värdesätter god hälsa hos våra medarbetare och erbjuder bland annat friskvård under arbetstid. Andra förmåner som vi erbjuder är exempelvis gym på arbetsplatsen och ledarledda aktiviteter, gratis parkering, ledighet på klämdagar, utökad föräldrapenning samt natursköna omgivningar.

Hos oss blir du en av de bästa. På ditt sätt.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 010-557 47 78. Fackliga företrädare nås på telefon 010-557 46 00.

Vi tar emot ansökningar via www.fra.se senast 2023-06-18.

Referensnummer 3436/23.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte - tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare