Hoppa till innehåll
Four Service AB logotyp

Souschef/Kock sökes för fast tjänst

Vi söker en Souschef, som kan växla mellan souschef och kock och som fortfarande vill utvecklas i sitt yrke som, tycker om sitt arbete och har en passion för matlagning på professionell nivå.

För att klara detta jobb så krävs det att du är självständig lika mycket som att du kan jobba i ett team med flera i ett kök. Du har jobbat dig runt på många olika krogar/hotell/restauranger men känner att nu vill du gärna byta.

Då kommer du till oss...Vi erbjuder fastanställning, bil, kurser, resor och mycket mer. Vi växer och vill få in just dig, i vårt gäng..

Detta är en Heltidstjänst. Tillsammans kommer vi överens om exakt datum, men vi ser gärna start from september/Oktober 2023.

Hos oss så lär du känna våra kunder, våra kunder lär känna dig. Många av våra kockar går på långvikariat, för att det passar just då. Andra kockar går runt till flera olika kunder och backar dem när deras egen personal är kort/långtidssjukskrivna, mammalediga eller annat. Du bygger på ditt egna nätverk.

Som kock hos oss, gäller det att vara flexibel och anpassningsbar, ha ett positivt tänk och vara lösningsorienterad.
Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Du får gärna tycka om att baka och sätta en deg.Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök.

Du har:
  • Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande
  • Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
  • MInst 3 år med dokumenterad erfarenhet som souschef
  • Du pratar och skriver svenska flytande.
  • Bra fysik, det är tunga lyft och stort kök
  • Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister (det kan du fylla i här) men är en förutsättning för anställning.
  • Körkort är ett plus och bil lånar du av oss
Är du intresserad av att söka tjänsten? Gör det genom att majla in till oss ditt CV ( eller skriv var du har jobbat som kock och hur länge) med ett personligt brev om dig själv. E-post till: jobba@fourservice.se Vi berättar mer om tjänsten vid en intervjuv.

Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi jobbar mycket med olika köksutbildningar hos MoS, samt vi håller i egna mat och vinkurser.
Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 05 Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Varmt välkommen med din ansökan!!

jobba@fourservice.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare