Hoppa till innehåll
Four Service AB logotyp

Servitris/tör som vill jobba bl.a på ambassader, olika kursgårdar och slot

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker just nu till flera av våra kunder (olika restauranger/hotell, ambassader) servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna uppdukning, servering, avdukning. Har du restaurangskola i ryggen är det ett plus. Vi jobbar runt om hela storstockholm. Restaurangerna ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in.Vi jobbar runt om hela Storstockholm.

För att klara detta jobb bör du vara serviceinriktad = du tycker om att ge dina gäster en mycket god service, du är noggrann och organiserad, samt klarar av att jobba i team, med en arbetsledare/hovmästare som delegerar.
Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Du ska kunna hålla ett högt tempo, passa tider och flexibilitet är något som är väldigt viktigt och en självklarhet.
Körkort är ett plus och bilar har vi..
Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989.

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.

Epost: jobba@fourservice.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Four Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se