Hoppa till innehåll
Four Service AB logotyp

Kockar som vill laga svensk husmanskost?

Vi söker en självständig kock, gärna med lång erfarenhet av såväl krog, konferens... Har du dessutom jobbat i storkök? Ja, då ska du söka denna tjänsten. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider är oftast 07.00-16.00, det kan variera ngt och det kan också bli någon helg då och då vid behov..

Detta är en Heltidstjänst-40 timmar/vecka. Intervjuer sker löpande.

Start: 21/8-2023

Hos oss så lär du känna våra kunder, våra kunder lär känna dig. Många av våra kockar går på långvikariat, för att det passar just då. Andra kockar går runt till flera olika kunder och backar dem när deras egen personal är kort/långtidssjukskrivna, mammalediga eller annat. Du bygger på ditt egna nätverk.

Som kock hos oss, gäller det att vara flexibel och anpassningsbar, ha ett positivt tänk och vara lösningsorienterad.
Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Du får gärna tycka om att baka och sätta en deg.Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök.

Du har:
  • Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande
  • Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
  • Du pratar och skriver och kan läsa svenska flytande.
  • Bra fysik, det är tunga lyft och stort kök
  • Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister och är en förutsättning för anställning.
  • Körkort är ett plus-bil, kan du låna av oss
Är du intresserad av att söka tjänsten? Gör det genom att majla in till oss ditt CV ( eller skriv var du har jobbat som kock och hur länge) med ett personligt brev om dig själv. Vi berättar med om tjänsten vid en intervju.

Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. Vi jobbar kontinuerligt med olika vidareutbildningar inom kök.

Four Service har sedan starten 1989 (34-år) varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 00. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Varmt välkommen med din ansökan!!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 sep. 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se

Fler från samma arbetsgivare