Hoppa till innehåll
Ansök nu

Är du registrator eller har arbetat med dokumenthantering inom offentlig förvaltning? Är du strukturerad och har förmåga att arbeta självgående? Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Om oss
Till enheten Registraturen, som är en del av avdelning för Informationsförvaltning, behöver vi nu förstärkning av en huvudregistrator till vårt team i Stockholm. Registraturen ansvarar för att inom sitt verksamhetsområde möjliggöra för myndigheten att bedriva sin verksamhet i enlighet med lagar, förordningar, interna regler och mål som gäller. Registraturen ansvarar även för styrning och uppföljning av att FMV ur ett myndighetsperspektiv tillgodoser krav på registrering och diarieföring. Enheten består av funktionerna registratur samt anbudskontor.

Arbetsuppgifter
Som myndighetens huvudregistrator har du en operativ och en samordnande roll. Du utvecklar och driver frågor kopplade till myndighetens registrering av information samt arbetar operativt med uppgifter som ingår i funktionsansvaret för myndighetens registratorer.

Du kommer att samarbeta med vår dokumentstrateg inom informationsförvaltningsområdet, d.v.s. utifrån lag och förordning implementera hur myndigheten arbetar med olika frågor avseende diarieföring och registrering av allmänna handlingar. Du deltar även i arbetet kring myndighetens övergripande dokument- och ärendehanteringssystem.

Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vi söker dig som
Har högskoleutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du har minst några års aktuell erfarenhet av att jobba som registrator eller arbete med dokumentering av handlingar. Du har stor vana av att jobba i med diarieföring och gärna även ett arkivsystem samt har mycket god datavana. Du har erfarenhet och/eller kunskap av offentlighets- och sekretesslagen, förvaltningslagen och arkivlagen. God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift är ett måste.

Du har en god förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter och är van vid att självständigt prioritera arbetsuppgifter. Du vill arbeta för en hög tillgänglighet, korta handläggningstider och god kvalitet. Du är lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera och skapa goda relationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

FMV - Försvarets materielverk
På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision "Rätt materiel för ett starkare försvar" ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?
Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är Lena Sköld Gunnarsson (OFR/S/Försvarsförbundet), Peter Andersson (SEKO), Gunnar Hansen (OFR/O) och Elisabeth From (SACO-S). Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa eller maila enhetschef Marie Näslund, 08-782 45 10 eller marie.naslund@fmv.se.
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontaktar du rekryteringskonsult Anette Eriksson, 018-65 33 06 eller anette.eriksson@adecco.se
Sista ansökningsdag är 2023-06-13.

Välkommen med din ansökan.

FMV finns för landet, i många delar av landet. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur. Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

Sökord

Försvarets Materielverk, FMV, försvarsmateriel, registrator, huvudregistrator, dokumenthantering, dokument, diarieföring, arkiv, Adecco

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare