Hoppa till innehåll
Fora logotyp

Fora i Stockholm söker en .NET utvecklare

Ansök nu
Fora bjuder in dig som .NET utvecklare till ett självorganiserat och teknikorienterat team där ditt bidrag gör skillnad!

Vi på Fora skapar ett enklare och tryggare arbetsliv för 4 miljoner människor genom våra tjänster. Just nu bygger vi mycket nytt från grunden och med hjälp av den senaste tekniken är vårt mål att bli än mer digitala. Hos oss håller du och kollegorna tillsammans i pennan vad gäller design, arkitektur och teknikval. Vi har ett stort tekniskt intresse och har ett fokus på Azure Services för att vidareutveckla våra applikationer och bygga nytt för att vi ska möta våra kunders behov på bästa sätt.

Vi erbjuder dig

Anledningarna är många till varför vi tycker du ska börja hos oss och här nedan berättar en kollega om varför han trivs i rollen och hos Fora:

"För det första har jag ett underbart team med trevliga kollegor och vi har väldigt utvecklande och roliga uppgifter. För det andra är chefen en av de bästa jag haft och röjer hinder för att låta teamet fokusera på det vi tycker om. Dessutom investerar Fora mycket i mig som individ, vilket i sig är unikt, och det kommer med stora utvecklingsmöjligheter"

Som grädden på moset har vi även uppskattade personalförmåner som till exempel extra semesterdagar, sommartid och subventionerade luncher.

Det här gör du hos oss

Även om rollen till stor del handlar om att skriva kod kommer din vardag vara varierad. Du och teamet ansvarar för våra backend-applikationer och samtliga av Foras integrationer, där du är involverad från idé, kravtolkning och utvecklandet till dess att den gör nytta för Fora och för kunderna.

Vårt huvudfokus ligger främst på att bygga integrationer med både interna system och externa parter. Alla tjänster skrivs för att köras i Azure, och i skrivande stund så är det främst Function Apps, App Services, Container Apps och Logic Apps. Vi bygger våra tjänster i C# med tillhörande enhetstester, vår infrastruktur som IaC i form av ARM-templates alternativt Bicep. Till det så bygger vi också pipelines i Azure DevOps som används för att bygga och testa med CI samt för deploy med CD. Mycket av arbetet görs tillsammans för ökad kunskap, och vi har veckovisa forum där vi pratar teknik, förbättringar och även lär oss nytt.

Ditt team och arbetsplats

De tre integrationsutvecklarna du jobbar närmast bjuder in dig till en avslappnad miljö där ni själva sätter agendan för vad ni gör och hur det ska göras. I vardagen samverkar ni med exempelvis kravanalytiker, arkitekter, beställare och i vissa fall externa parter.

Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och har en flexibel inställning till att variera arbete på kontoret med arbete hemifrån.

Mer om dig

Du tycker, precis som vi, att vägen till de bästa lösningarna kommer via ett gott samarbete mellan kollegor. Vi tror du tycker det är kul att testa nya saker och delar med dig av din kunskap samt välkomnar olika perspektiv och förslag på lösningar. Du är självgående och ansvarstagande, men förstår att gruppens framgångar är dina framgångar.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med systemutveckling i C# och i Azure samt med container- eller mikrotjänstlösningar. Eftersom vi bygger vår egna infrastruktur är det positivt om du har erfarenhet av det också. Vi är måna om att skriva clean code som är både rolig att utveckla och underhålla och hoppas du gör det också! Vi jobbar på svenska och engelska och du behärskar båda språk som arbetsspråk.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fora är ett serviceföretag som guidar 235 000 företag och cirka 4 miljoner individer rätt i sin kollektivavtalade pensions- och försäkringslösning. Genom smarta och prisvärda tjänster bidrar vi till ett tryggare arbetsliv och ett hållbart samhälle. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder när vi omsätter kunskap till kundnytta och skapar trygghet inom arbetslivet för många idag och imorgon. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla av kollektivavtal.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare