Hoppa till innehåll
Fora logotyp

Bolagsjurist till Fora

Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist hos Fora arbetar du nära verksamheten i en bred roll. Du kommer bland annat arbeta med granskning, förhandling och administration av avtal. Till stor del kommer du även att arbeta med olika regulatoriska områden. Du hanterar exempelvis frågeställningar kring försäkringsavtalslagen, penningtvätts- och dataskyddsfrågor. Tjänsten är placerad i våra moderna lokaler mitt i Stockholm city och möjlighet finns att till viss del arbeta hemifrån. Du blir en del av Foras tätt samarbetande juristfunktion, f.n. 3 jurister, och du rapporterar till bolagets chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat i ca 2-5 år på försäkringsbolag, bank, advokatbyrå eller annat bolag. Har du erfarenhet att arbeta i, eller med, en tillståndspliktig verksamhet är det fördelaktigt. Du är intresserad av försäkringsfrågor och det är meriterande om du tidigare har arbetet med regelefterlevnad på ett tillståndspliktigt bolag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna roll. Vi letar efter dig som tycker om att lära dig nya områden och som har integritet och ambition att arbeta självständigt. Eftersom du kommer att arbeta nära olika delar av verksamheten är det viktigt att du kan kommunicera din juridiska rådgivning på ett pedagogiskt sätt. Du är en prestigelös och öppen person med god samarbetsförmåga.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll på ett bolag med högt i tak och trevligt arbetsklimat som får vardagen att gå ihop. Hos oss arbetar du i en verksamhet som gör skillnad och som just nu befinner sig på en spännande förändringsresa. I rollen som bolagsjurist hos oss blir du en del av ett kompetent och ödmjukt team som hjälper och stöttar varandra.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Fora med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Fora har en viktig roll i att bygga ett hållbart samhälle eftersom vi är ett av fundamenten i ett tryggt arbetsliv. Vi ägs av både Svenskt Näringsliv och LO, och är inte vinstdrivande. Därför är vi en oberoende kraft som bara har kundernas intressen för ögonen. Vi vill visa vägen till ett enklare arbetsliv och tror på kollektivavtalens kraft att skapa trygghet. Det är vad som driver oss, omtanken om människor genom ett enklare och tryggare arbetsliv. Och viljan att bidra till ett Sverige som står starkt för framtiden.
Mer info
Kontaktperson
Caroline Lönnbark
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare