Säljcoach - Fontana Food AB

Säljcoach - Fontana Food AB

Säljcoach - Fontana Food AB

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag med rötter i Cypern och den grekiska matkulturen. Sedan 1978 har Frixos Papadopoulos med familj importerat livsmedel från medelhavsområdet och introducerat nya smaker till svenska konsumenter. Fontanas ledord är ärlighet, passion, kunskap och kvalité. Nu letar dom efter sin nästa kollega som ska bli en del av deras familjekultur och fortsätta på deras tillväxtresa och skapa en godare värld till alla!

Om jobbet som säljcoach:

För att vara framgångsrik i rollen som säljcoach på Fontana krävs ett affärsmässigt förhållningssätt, en coachande ledarstil med ett genuint intresse för att utveckla människor. Du har en ekonomisk och analytisk förmåga och ett proaktivt arbetssätt i planering och din kommunikation. Tjänsten kräver att du gillar en flexibel arbetsmiljö med ständig förändring. Rollen innebär personal och budgetansvar, resor med övernattningar, i nuläget ca 50 dagar per år.

Mer om rollen

Motivera och driva försäljning i sitt team genom samåkningar och morgonmöten. Skapa en stark säljkultur och sammansvetsad team genom sitt ledarskap. Du hjälper ditt team med individuell coachning genom kontinuerliga samåkningar ca tre gånger i veckan. Uppnå uppsatta målsättningar genom utveckling, coaching och uppföljning. Även implementera och säkerställa företagets strategier på fältet ingår i rollen

Du ska vara en kulturbärare och en stark ambassadör för Fontana. Den naturliga länken mellan ledning och fältsälj. Du ska i din roll analysera och återkoppla möjligheter och utmaningar kontinuerligt till ledning, bidra med insikter och utveckling på månadsmöten med försäljningschefen.

Planera och genomföra medarbetarsamtal, utvecklingssamtal och lönesamtal enligt företagets direktiv. Genomföra team-möten med målet att utveckla gruppen och säkerställa överenskomna aktiviteter med kunder central i enskilda butiker. Utöver detta så kommer du även:
  • Säkerställa Fontanas arbetssätt "perfekta butiken" i sitt team.
  • Följa och coacha enligt Fontanas coachningsmodell.
  • Vara en naturlig del i planering, genomförande och uppföljning av säljkonferenser.
Vi ser gärna att du:
  • Genuint intresse för utveckling av andra medarbetare och team
  • Stark i ditt coachande för att hjälpa fältsäljarna trivas och utvecklas
  • Är kommunikativ och kan ge bra och utvecklande feedback
  • Har en erfarenhet från fältsälj/sälj
ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse.

Arbetstider: Heltid

Plats: Stockholm

Anställningsform: Direktrekrytering

Rekryteringsprocessen hanteras av Kraftsam R&B. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten. Välkommen med din ansökan! För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på olivera.cvetkovic@kraftsam.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (28 dagar kvar)