Hoppa till innehåll
Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Vår resa

Flügger står inför en spännande period och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt.Flügger är idag 2:a på den Svenska målerimarknaden med en stark ambition att ta marknadsandelar.Som Målerisäljare för Flügger kommer du att arbeta med vårt starka målerikoncept. Du får en nyckelroll i vår säljorganisation. I ditt arbete kommer du aktivt att bearbeta målerikunder i Stockholmsområdet. På distriktet finns +10 egenägda Flüggerbutiker. Dessa är utgångspunkt för vår bearbetning av marknaden samt distribution ut till våra måleriers projekt.

Våra ledord är Team Time Trust
  • Visa laganda
  • Respektera andras tid
  • Vi säger vad vi gör och vi gör vad vi säger
Detta är du

Det är du som sätter mål och handlingsplaner samt driver ditt säljdistrikt professionellt och affärsmässigt. Du har ett tätt samarbete med övriga säljare i gruppen, din chef Area Sales Manager Niklas Ahlén samt en nära relation med butikschefer i ditt distrikt.
Vi söker dig som med kraft och engagemang vill anta utmaningen att flytta fram våra positioner ytterligare. Du bör ha säljerfarenhet och din personlighet präglas av en inre drivkraft att lyckas. Måleribakgrund och/eller branscherfarenhet är en starkt fördel.

Som säljare hos Flügger bör du:
  • Vara driven och resultatinriktad samt delvis ha förhandlingsvana.
  • Kunna arbeta välstrukturerat under eget ansvar.
  • Kunna se var affärsmöjligheterna är mest sannolika och prioritera därefter.
  • Vara affärsmässig, serviceinriktad och ha hög ansvarskänsla.
  • Ha en förmåga att arbeta med styrda deadlines
  • Vara noggrann, ha lätt för siffror och ha någon form av dataerfarenhet, främst i Office.
  • Ha en god förmåga att utrycka dig såväl i tal som i skrift.
Vi erbjuder

Du blir en del av en ansedd dansk koncern med internationella aktiviteter, där professionalism och värderingar går hand i hand.

Deadline: Ansök så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och rekrytering kan ske före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag 4 juni.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: På distriktet med utgångspunkt ifrån hemmet

Lämplig bostadsort: Stockholm med omnejd
Anställning: Heltid

Kontakt: Carl-Johan Roxberg
Mail: casu@flugger.com
Telefon: (+46) 070 300 14 20

Flügger ser enbart på kombinationen av personliga och professionella kvalifikationer när vi bedömer en kandidats behörighet. Vi värdesätter mångfald hos människor, där alla har friheten att vara sig själva med lika möjligheter.

Om Flügger

Flügger Group är en internationell koncern med säte i Norden. Flügger är börsnoterat och har en årlig omsättning på cirka 2,500 miljoner DKK och 2,700 anställda. På Flügger utvecklar, producerar, marknadsför och säljer vi färger, träskyddsmedel, tapeter, målarverktyg och mycket mer i professionell kvalitet, samtidigt som vi hjälper kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi är inte nöjda förrän våra kunder är nöjda.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

International paint company, that includes the whole value chain, production, retail, development and back office functions.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare