Hoppa till innehåll
Feelgood logotyp

Initiativrik ISO till Feelgood i Stockholm

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Email
Telefon
Ansök nu
Ta ägandeskap för informationssäkerheten som Informationssäkerhetssamordnare (ISO) hos Feelgood i Stockholm!

Med din erfarenhet och engagemang inom informationssäkerhet skapar du som Informationssäkerhetssamordnare trygghet i vardagen för både vår verksamhet och våra kunder! Genom både operativt och strategiskt arbete kopplat till kravställning, riskhantering och uppföljning utvecklar och driver du arbetet med vårt ledningssystem för informationssäkerhet.

Om du vill bidra till att våra över 8 000 kunder och deras 1,2 miljoner anställda ska bli de friskaste i Sverige ser vi fram emot att höra från dig!

Vi erbjuder dig
  • En nyckelroll som ger dig ägandeskap för framdrift inom ett mycket viktigt område
  • En varierande vardag med samarbeten som berör hela organisationen
  • Att vara del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur, som delar med sig av sina med- och motgångar och ständigt lär sig nytt tillsammans.
Det här gör du hos oss

Som ISO äger och utvecklar du vårt informationssäkerhetsarbete på kort och lång sikt. Du gör detta genom att kommunicera risk till organisationen samt skapa och upprätthålla policyer och stödjande processer, vilket medför en aktiv balansgång mellan strategisk planering och operativ problemlösning.

Du håller i Feelgoods interna informationssäkerhetsforum där du tillsammans med IT-chef, CIO, CTO, dataskyddsombud, kvalitetschef och bolagsjurist kommer att:
  • Vidareutveckla Feelgoods ledningssystem inom informationssäkerhet utifrån kundkrav, interna krav och lagstiftning
  • Löpande prioritera och agera rådgivare vid riskbedömningar samt bidra till lösningsförslag och förbättringar
  • Arbeta med utbildning, rådgivning och stöd för att kontinuerligt höja säkerhetsmedvetenheten
  • Stötta kundansvariga med att svara på kundfrågor och förklara för kund hur Feelgood säkerställer informationssäkerheten
  • Stötta verksamheten vid förvärv och upphandlingar samt vidareutveckling av system.
Ditt team och arbetsplats

Rollen är placerad direkt under vår Chief Information Officer (CIO) och med din naturliga plats i vårt informationssäkerhetsforum kommer du ha kontakt med verksamheten på både operativ och strategisk nivå. Vi har en hybrid remote-policy och arbetar på kontoret i centrala Stockholm minst tre dagar i veckan.

Mer om dig

Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö där du är motorn i projekt och gillar att paketera budskap, har ständigt affärsnyttan i fokus och fattar dina beslut efter noggrann riskbedömning. Du är trygg att ge vägledning och vet vikten av ett gott bemötande gentemot både dina kollegor samt andra intressenter. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och är en person som ansvarsfullt når dina resultat.

Du har ett par års erfarenhet av riskhantering och informationssäkerhet samt har jobbat praktiskt med ledningssystem enligt ISO 27001 eller motsvarande. Det är meriterande med erfarenhet av projektledning, förändringsarbete och utbildningsinsatser. Har du även jobbat med dataskyddsfrågor är det ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Feelgood logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Feelgood grundandes 1995 och är idag Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi finns idag över hela Sverige med över 1000 medarbetare som möter våra kunder digitalt och fysiskt på 155 platser i hela landet. Vi har över 8 000 kunder, företag och organisationer i en mängd olika branscher och varje dag arbetar vi för att 1,2 miljoner medarbetare ska vara Sveriges friskaste.

Läs mer här: https://feelgood.se/om-oss

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga