Hoppa till innehåll
Feelgood logotyp

Dataanalytiker till Feelgood i Stockholm

Ansök nu
Bidra till insikterna som kommer göra Sverige friskare och verksamheter smartare som Dataanalytiker på Feelgood i Stockholm!

Vi på Feelgood hjälper idag över 1,2 miljoner anställda till en ökad livskvalité genom våra hälsotjänster som stöds av och levereras genom våra digitala lösningar. Samtidigt som vi bidrar till ett friskare Sverige genererar vi omfattande och rika datamängder - och denna data vill vi nu använda för att driva både vår och kundernas verksamheter framåt. Som Dataanalytiker hos oss i Stockholm kommer du vara en värdefull tillgång i vår ambition att gå mot en mer datadriven organisation.

Vi erbjuder dig

Att bli en efterlängtad expertresurs inom vår verksamhetsutveckling och organisationens kanske mest uppskattade medarbetare. Vi förstår potentialen i data, men har inte utnyttjat den fullt ut än. Med din kunskap och dina initiativ kommer du ge oss och kunderna större förståelse för sin verksamhet, som i sin tur kommer leda till ett mer hållbart arbetsliv för över 1 miljon anställda.

Förutom möjlighet att vara med och utforma din roll och våra insight-lösningar erbjuder vi dig såklart också konkurrenskraftiga förmåner och ett hållbart livspussel samt trygghet som hjälper dig att växa och utvecklas både som människa och specialist.

Det här gör du hos oss

Hos oss kommer du få äga och driva dina idéer från tanke till lösning, samtidigt som du är delaktig i strategiska vägval såväl som tekniska. Du ansvarar för att utveckla och underhålla ett antal dataanalys- och insight-lösningar baserat på vår dataplattform. Dessa kan exempelvis vara datavisualiseringar i vår webbportal för våra kunder eller lösningar för internt bruk i vår organisation.

Vi håller på att etablera en dataplattform som en private data cloud-lösning, som ska installeras och driftas i vår interna IT-miljö med moderna Docker containers. Du kommer vara inblandad i utformningen av dataplattformen och valen av verktyg som ska ingå i den. Vi tittar just nu på MinIO, AirByte, Airflow och PostgreSQL som data warehouse-lösning. Du kommer också vara med i att designa och implementera data pipelines för att möjliggöra dataanalys och datavisualisering med dessa verktyg.

Ditt team och arbetsplats

Rollens ansvarsområden och vår ambition innebär att du kommer ha intressenter i hela verksamheten. Dina närmaste samarbetspartners blir det digitala utvecklingsteamet med bl.a. CTO, utvecklare och Site Reliablity Engineer, men även CIO, projektkontor och controllers.

Vi har en hybridpolicy och arbetar 3 dagar i veckan på plats. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm, på Linnégatan.

Mer om dig

Rollen hos oss innebär ett omväxlande och ansvarsfullt arbete under stor frihet och med tydligt fokus på leverans och värdeskapande, vilket vi tror du trivs med. Du har en analytisk förmåga med ett stort intresse för statistik och potentialen som finns i att förstå och använda data! Du har förmågan att anpassa dig till förändrade förutsättningar, främja innovation samt ett driv att utveckla dig själv och verksamheten runt dig.

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom exempelvis BI, teknik, statistik eller ekonomi. Erfarenhet av liknande roller inom BI, dataanalys eller datavisualisering är mycket meriterande och vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet inom området. Du behärskar svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Feelgood grundandes 1995 och är idag Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi finns idag över hela Sverige med drygt 1000 medarbetare som möter våra kunder digitalt och fysiskt på 155 platser i hela landet. Vi har över 8 000 kunder, företag och organisationer i en mängd olika branscher och varje dag arbetar vi för att 1,2 miljoner medarbetare ska vara Sveriges friskaste.

Läs mer här: https://feelgood.se/om-oss

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare