Hoppa till innehåll
Farsta församling logotyp

Receptionist vid behov, timanställning

Om oss

Farsta församling är en del av Svenska kyrkan i Stockholms södra delar. Vi söker nu en receptionist till Farsta församling, Söderledskyrkan för timanställning. Det handlar om att på förfrågan och vid behov komma in och arbeta som receptionist vid exempelvis sjukdom, ledigheter och semestrar.

Dina arbetsuppgifter

Våra receptionister är i hög grad församlingens ansikte och röst utåt. Som receptionist tjänstgör du i församlingens reception med bla telefonhantering och att ta emot besök. Det innebär mycket kontakter både med församlingsbor och medarbetare i församlingen. Administrativa uppgifter såsom lokalbokningar, postsortering, beställning av kontorsmaterial mm ingår.

I rollen som receptionist är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Välkomna och ta emot besökare på ett vänligt och professionellt sätt.
  • Hantera inkommande samtal
  • Enklare administrativa uppgifter
  • Ta emot och distribuera post och leveranser.
  • Beställning av kontorsmaterial
Din profil

Du som person ska ha en naturlig fallenhet för att ge bra bemötande och service åt församlingsbor, besökare och gäster. Du har en vänlig och serviceinriktad attityd som bidrar till att alla känner sig välkomna och sedda. Rollen innebär mycket kontakter både med församlingsbor och medarbetare i församlingen. Även förmågan att kunna arbeta både självständigt och i grupp är av stor vikt.

Krav för tjänsten:

  • Fullständiga gymnasiebetyg
  • Ha goda kunskaper om dator och telefoni, samt att kunna arbeta med dessa som dina främsta redskap
  • Erfarenhet av liknande arbete
Ansökan

Välkommen med din ansökan till farsta.ansokan@svenskakyrkan.se

Vi vill ha din ansökan senast 27 september 2023

För mer info, kontakta
Annelie Westmalm, kanslichef, 08-683 63 01
Carl Pettersson, HR, 08-683 63 11
Mer info
Kontaktperson
Annelie Westmalm, kanslichef
Telefon
Sista ansökningsdag
27 sep. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Farsta är en stadsdel i Stokholms kommun. Folkmängden i Farsta församling (2019) är drygt 60 000 invånare och av dom tillhör cirka 42,7 % Svenska kyrkan. Vi är mitt i en stor inflyttning till vår församling då det byggs många nya lägenheter i området. Det möjliggör en spännande utveckling i församlingens liv på alla sätt.

Församlingens liv och arbete sker i våra tre kyrkor: Söderledskyrkan i Hökarängen, Farstastrandkyrkan i Farsta strand och Stora Sköndals kyrka i Sköndal. Vid Söderledskyrkan finns även församlingens kansli och den diakonala mötesplatsen Kornet. I församlingen arbetar cirka 55 anställda och ett antal ideella medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare