Fordonstekniker tunga fordon - Servicexperten Årsta

Fordonstekniker tunga fordon - Servicexperten Årsta

Har du erfarenhet av att jobba som fordonstekniker, med bilar eller tunga fordon? Eller kommer du kanske från en fordonsteknisk utbildning? Vill du arbeta självständigt i en positiv miljö samtidigt som kollegorna finns tillhands när du behöver?

Experten Groups bolag Servicexperten jobbar med tunga fordon och har kunder över hela Sverige. Service och reparationer av transportbilar, lastbilar, bussar och påbyggnationer samt utrustning är våra expertområden. Hos oss finns över 50 års erfarenhet inom branschen.

Hos Servicexperten i Årsta finns i dagsläget sju medarbetare. Anläggningens kunder och samarbetspartners har stor bredd och komplexitet. Vi bemöter alltid våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att alla upplever oss som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Som Fordonstekniker hos oss...
...blir du del av ett härligt glatt gäng i Årsta där du felsöker, reparerar och utför service på tunga fordon utifrån en arbetsorder.

...får du som alla våra medarbetare ständigt utvecklas inom allt som har med service och reparationer att göra. Vi erbjuder även utbildning som ger dig kylcertifikat om du är intresserad.

De flesta uppdrag utförs på plats i anläggningen. Ibland tar du servicebilen ut för att hjälpa kunder på plats. Du rapporterar till Alborz Badjelan, driftchef Servicexperten Årsta.

Vi letar efter dig som har:

 • erfarenhet av att genomföra diagnoser, reparationer och service på tunga fordon
 • obehindrade kunskaper i svenska eller engelska, i tal och skrift
 • B -körkort
 • god datorvana
 • förmåga att ta ansvar, driva arbetet framåt och färdigställa

och är:

 • naturligt servicemedveten
 • kommunikativ
 • samarbetsvillig
 • en som jobbar noggrant, rent och snyggt

Och vi blir extra intresserade om du:

 • har erfarenhet av arbete med köldmedia, kylcert i någon kategori
 • har körkort C och D
 • är medveten om vad du behöver för att må bra i jobbet
 • är orädd, initiativrik och ser positivt på möjligheten att få vara delaktig i att utveckla anläggningen

Vi på Experten Group erbjuder våra medarbetare..
... härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag. Hos oss får du pensions- och försäkringslösningar genom Afa och Fora Försäkring. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter.

Missa inte chansen att söka jobbet, bli en Expert du med - sök nu!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Experten Group Sverige AB är experter på service och reparationer av bussar, last- och transportbilar. I Experten-familjen finns idag fem bolag med 70 anställda på åtta orter. Vi är auktoriserade för Daimler Truck, Mercedes-Benz, Setra, DAF och VDL. ISO certifikat 9001 och 14001 finns. Dessutom arbetar vi med ett stort antal varumärken med kringutrustning och påbyggnationer för lastbilar och bussar.

Moderbolaget Experten Group bildades år 2010 av entreprenörer med stora hjärtan, driv och engagemang för fordonsbranschen. Vi arbetar dagligen med vårt gemensamma mål - att våra medarbetare ska känna sig Betydelsefulla, Kompetenta och Älskade. Vi har ständigt fokus på att utveckla ledare och medarbetare, vi inkluderar och engagerar samtliga medarbetare i bolagens utveckling mot vår vision att vara den absolut bästa arbetsgivaren i branschen.