Hoppa till innehåll
Experis logotyp

Onsite supporttekniker | Stockholm

Ansök nu
Har du ett brinnande intresse för IT och vill få in en fot i IT branschen? Tycker du att konsultrollen lockar? Se hit! Då har vi uppdraget för just dig!
Till vår kund söker vi nu personer som kommer jobba med konfigurationsstöd och Onsite support, där driv, personlighet och tekniskt kunnande är av största vikt. En perfekt möjlighet för dig som är nyfiken och intresserad av att jobba med IT!

Ort: Stockholm - Slagsta

Start: Juli alternativt augusti

Omfattning: 100 %

Arbetsbeskrivning
Under detta konsultuppdrag kommer du att arbeta med konfigurationsstöd och Onsite support ute hos vår kund i Stockholm. Projektet kommer påbörjas under sommaren, juli alternativt augusti och kommer fortlöpa fram till årsskiftet. Arbetsuppgifter som kan ingå under uppdraget är bland annat att utföra grundläggande hårdvaru-/mjukvaruinstallationer samt konfigurationer och arbete med kringutrustning. Utföra rutinunderhåll av hårdvara och mjukvara för att säkerställa att den fungerar. Du förväntas rapportera eventuella problem och felaktigheter till teamledaren.

Din profil
Detta uppdrag kräver ingen tidigare IT-bakgrund, men det är ett stort plus om du arbetat med teknisk support tidigare och har en god datorvana. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för IT och är nyfiken på vad det innebär att arbeta som IT-konsult. För att vara aktuell för denna roll vill vi att du har gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT och/eller teknik. Dina personliga egenskaper väger minst lika tungt för detta uppdrag. Du är en driven och snabblärd person, och vill alltid göra ett bra jobb. Du trivs och drivs av att arbeta i team och är en bra lagspelare. Om du har B-körkort är det starkt meriterande för denna tjänst.

Att vara konsult hos Experis
Förutom en god erfarenhet och ett roligt och intressant uppdrag, ger konsultanställningen dig en rad förmåner.

Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som alltid jobbar för att hjälpa dig utvecklas. Tillsammans tar vi fram en unik karriärplan så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal, med bland annat övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar. Vi tillämpar 6 månaders provanställning, sedan tillsvidareanställning för att främja din utveckling hos oss på Experis.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. På Experis får du fördelen av att ingå i vår globala koncern ManpowerGroup. Hela koncernen arbetar efter tydliga värderingar vilket innebär att vi tror på din förmåga samt ser kraften i kunskap och innovation. För 12e året i rad har vi vunnit utmärkelsen "World's most ethical company" vilket vi är mycket stolta över.

Det finns många anledningar att trivas på Experis och vi hoppas att du kommer att känna detsamma.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV. Urval sker löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mejl, men om du har frågor om våra uppdrag eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta konsultchef Zara Karlsson på zara.karlsson@se.experis.com
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m.

Liknande jobb