Hoppa till innehåll
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp

Nu söker vi verkstadschef till vår anläggning i Västberga

Anläggningen är en fullserviceanläggning med verkstad och rekondavdelning. Som verkstadschef på Exclusive Cars kommer du att jobba på en auktoriserad verkstad i ett sammansvetsat team med brinnande bilintresse där kundservice alltid är viktigast. Vi jobbar i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.


Tjänstebeskrivning


Du ska vara en resurs och stöttepelare för både kunddisken och verkstaden samt kunna understödja dem med vardagliga sysslor vid behov. Vår personal är vår viktigaste tillgång, därför är det av största vikt att du kan ge den trygghet de behöver för att de i sin tur ska kunna leverera bästa möjliga servicen.

Det av största vikt att du själv brinner för kundservice och all personal under dig är medvetna om vad som förväntas av dem.

Du har dokumenterad erfarenhet av att leda en verkstad, är van med personal- samt budgetansvar.

Tjänsten kräver att du har god ledarskaps- och socialförmåga, klarar av att få ut det bästa från varje enskilt medarbetare samtidigt får gruppen att vara ett team. "Ordning och reda" och "stresstålig" är urvattnade uttryck men tjänsten ställer verkligen krav på dessa egenskaper.

Vi ser gärna att du är en ledare som vill utveckla verksamheten tillsammans med personalen. Vår grundläggande filosofi är "det som inte är under utveckling är under avveckling".

Befattningen kräver flytande svenska i både tal och skrift samt B-körkort. C-körkort är meriterande.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Välkommen med din ansökan
Vi ser framemot att tillsätta tjänsten per omgåendeAnsökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan idag!

jobb@exclusivecars.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exclusive Cars är marknadsledare på import av bilar från Nordamerika. Hos oss hittar du servicen och bilmodellerna som du inte finner hos de vanliga bilhandlarna och så har det varit sedan 1990.
Vi har fullserviceanläggning och showroom i Västberga samt ytterligare en fullserviceanläggning i Täby.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare