Hoppa till innehåll
Exclusive Cars i Stockholm AB logotyp

Nu söker vi en rekonditionerare till vår Ditec-auktoriserade anläggning i Västberga.

Tjänstebeskrivning

Som rekonditionerare på Exclusive Cars kommer du att jobba i team om fyra personer.

Arbetet innebär allt från lättare tvätt och dammsugning till helrekonditionering, polering, vaxning samt lackskydd på personbilar, SUV:ar och pickuper.Du kommer att jobba i huvudsak med amerikanska märken som Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford US, GMC, Lincoln, Jeep, Hummer, Ram Trucks, etc.

Tjänsten avser heltids tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning. I tjänsten ingår även en Ditec-utbildning. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16 och 9-18.

Kvalifikationer:
  • Du har flera års dokumenterad arbetslivserfarenhet som rekonditionerare.
  • B-körkort är ett krav. C-körkort är meriterande.
  • Genuint bilintresse.
Personliga egenskaper
Du är serviceinriktad och kvalitetsmedveten samt har god samarbetsförmåga. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som du värdesätter högt. Du ska klara av att prioritera och samarbeta även under tidspress.

Välkommen med din ansökan Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan idag till: jobb@exclusivecars.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 okt. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exclusive Cars är marknadsledare på import av bilar från Nordamerika. Hos oss hittar du servicen och bilmodellerna som du inte finner hos de vanliga bilhandlarna och så har det varit sedan 1990.
Vi har fullserviceanläggning och showroom i Västberga samt ytterligare en fullserviceanläggning i Täby.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare