Hoppa till innehåll
Evertrust Consulting logotyp

Informationssäkerhetsspecialist till Evertrust

Ansök nu
Gillar du att resa? Upptäck destinationen Evertrust som informationssäkerhetsspecialist och bidra till deras episka resa framåt!

Säkerhetsarbetet ska inte vara flyktigt och tillfälligt, utan konstant och strukturerat för att skapa långvarigt förtroende. Som informationssäkerhets-lead hos Evertrust är det precis det förtroendet du hjälper deras kunder med.

Evertrust är ett konsultbolag specialiserat på privacy- och informationssäkerhetsfrågor. Med hjälp av deras GRC-verktyg, deras egenutvecklade SaaS-lösning Trustview, hjälper de kunder att få koll på och utveckla sitt compliancearbete i regelverksdjungeln!

Vi erbjuder dig

Evertrust är ett bolag med visionen att med hjälp av modern teknologi revolutionera arbetet med regelefterlevnad för sina kunder. De är den nya utmanaren som rider mot de stora drakarnas grotta för att ta sin plats i Sverige, Norden och Europa. De har slipat sin produkt, de har kartlagt sin dröm och du blir en viktig pusselbit för deras spännande väg framåt.
På detta äventyr får du:
  • Möjlighet att verkligen påverka i en familjär, engagerad och snabbrörlig startup-miljö
  • Bli en del av ett sammansvetsat team med modiga, kunniga och välslipade kollegor som siktar högt och tänker stort
  • Möjlighet att bygga och ansvara för informationssäkerhetsområdet
Det här gör du hos oss

Hos Evertrust kommer du in i ett skede där du i mångt och mycket kan forma rollen utefter hur du bäst kan bidra till verksamheten. Du blir specialisten inom informationssäkerhet, men du kan spänna din båge och skjuta pilen så högt du vill mot olika måltavlor där du känner att du kan träffa bullseye. I breda drag har du möjlighet att:
  • Hjälpa kunder att hitta sätt att förenkla och förbättra sin användning av Evertrust produkt.
  • Växa in i en ledarroll och leda vägen framåt
  • Ta egna initiativ och involveras i Evertrusts marknadsföring, sälj, rekrytering eller produktutveckling
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att arbeta på ett konsultbolag som är specialiserade inom privacy och informationssäkerhet. Evertrust består av 12 personer och de genomsyras av kundfokus, innovation och integritet.

Det sägs att pennan är mäktigare än svärdet, men Evertrust tror på att teknik och digitala lösningar är det mäktigaste verktyget för att hjälpa sina kunder bli compliant samt förbättra sin regelefterlevnad på ett smidigt sätt.

Kontoret ligger centralt på Kungsgatan 8 och där serveras det gemensam frukost på onsdagar men utöver det är det upp till dig var du äter din frukost samt varifrån du bäst bedriver ditt arbete.

Mer om dig

Nu är du säkert nyfiken på vad vi söker hos dig, det berättar vi gärna! För att lyckas i rollen ser vi att du har god förståelse, kunskap och hands-on erfarenhet sedan tidigare av säkerhetsstandarder som GDPR, ISO 27000-serien och DORA. Du är bekväm med att ta projekt från ax till limpa och har ett gediget tech-intresse.

Vidare som person tror vi att du är en lösningsorienterad, prestigelös och engagerad kollega som gillar att utveckla sig själv, sina kollegor och samarbetet med kunderna.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Linda Segerman
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 sep. 2023 (-2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi hjälper ditt företag att anpassa och implementera nya regelverk i syfte att skapa effektiva processer, regelefterlevnad och påtagliga affärsfördelar. GDPR, dataskyddsförordning, regelverk och efterlevnad. Vi gör det hela mer lättbegripligt.

Fler från samma arbetsgivare