Däckmontör till Euromaster i Häggvik

Däckmontör till Euromaster i Häggvik

Nu förstärker vi vårt team i Häggvik med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Häggvik framåt. Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för tunga sidan. En merit är om du har arbetat med lastvagnar och redan har ett C-körkort.


  • Har erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från bilservice är meriterande

  • Innehar B-körkort.

  • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

  • Tidigare haft kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

  • Har datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.euromaster.se/privat
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Euromaster AB, som är ett helägt dotterföretag i Michelinkoncernen, är Europas största däckkedja med över 2400 serviceverkstäder i 17 länder. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst- och serviceerbjudande kring däck- och fordonservice kan företaget erbjuda lösningar för alla kunder liten som stor. Bolaget är marknadsledande på B2B kunder och flertalet av det största företagen i Sverige har valt Euromaster som tjänsteleverantör inom däck och fordonservice. Med en tydlig miljöprofil har Euromaster även en regummeringsfabrik för återvinning av lastbilsdäck.

Bolaget har 80 års erfarenhet i branschen, finns på över 100 orter i Sverige i ett nätverk med av 130 verkstäder, 450 anställda och en omsättning om 1,3 miljarder. Euromaster har sitt svenska huvudkontor i Varberg.

Läs mer på: www.euromaster.se