Hoppa till innehåll
Euromaint Rail AB logotyp

HSEQ-specialist sökes till Euromaint

Nu söker vi en HSEQ-specialist till vår kund Euromaint Rail AB.

Som HSEQ-specialist till stab QMS, Quality Management System, hos Euromaint kommer du att ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett team av erfarna yrkesverksamma inom Sveriges största bolag inom tågunderhåll. Du kommer också att spela en avgörande roll i att upprätthålla en hög nivå av kvalitet, arbetsmiljö, yttre miljö och trafiksäkerhet inom affärsenheten.

Välkommen att ansöka till denna spännande och viktiga roll hos Euromaint!

Ditt anställningserbjudande

Euromaint är Sveriges största bolag inom tågunderhåll! Vi erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av välfungerande fordonsflottor.

Med oss ges du goda utvecklingsmöjligheter och intressanta arbetsuppgifter. Både i Sverige och internationellt med våra spanska huvudägare CAF. På Euromaint kommer du att omges av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag. Hos oss får du stora möjligheter att själv prioritera, styra och planera dagen. Vi är ett bolag som expanderar. Vi erbjuder innovativa lösningar i kombination med modern teknik.

Dina arbetsuppgifter

Som HSEQ-specialist hos Euromaint kommer du bland annat arbeta med:
  • Stötta verksamheten i avvikelsehantering, dels rent tekniskt i avvikelsehanteringssystemet dels i utredningstekniska delar
  • Stötta verksamheten i riskhantering, driva och vägleda genom processen
  • Uppföljning av verksamheten genom interna revisioner
  • Stötta verksamheten vid 2:a- och 3:e-partsrevisioner
  • Övervaka lagförändringar i Notisum och informera verksamheten för uppdatering av processer/aktiviteter som följer
  • Ta fram rapporter som underlag till säkerhetsstyrningsuppföljning ar och ledningens genomgång kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • Stötta verksamheten i framtagning av dokumentation kopplat till verksamhetsledningssystemet
  • Främja en god säkerhetskultur
  • Leda och delta i projekt efter överenskommelse
Värt att veta

Rollen innebär att man arbetar med säkerhetsrelaterade processer och arbetsuppgifter. I rollen ingår även att stötta och utbilda organisationen samt att samordna övergripande QMS-frågor. Du kommer att medverka i Euromaint Rails QMS-råd samt vara en del av Euromaint Rails centrala QMS-enhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, stationeringsort Stockholm som kan diskuteras för rätt kandidat.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen samt minst 3-4 års relevant erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av Lean production eller motsvarande samt kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14000 samt ISO 45001. Du har tidigare utvecklat och förbättrat ledningssystem samt tillsett att systemen uppfyller aktuella standarder, lagkrav och kundkrav.

Slutligen besitter du mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Åsa Dominicus
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare