Hoppa till innehåll
Etteplan logotyp

Erfaren teknikinformatör till Etteplan!

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Letar du efter en spännande chans att använda din tekniska expertis och kommunikationsförmåga? Då är det här en tjänst för dig!

Information om tjänsten
Etteplan är en ledande aktör inom tekniska lösningar och konsulttjänster inom produktutveckling och industriell teknik, som verkar inom en rad olika branscher, såsom tillverkning, energi, fordon och medicinteknik. Med global verksamhet och kundbas strävar de efter att hjälpa sina kunder att förbättra produktivitet, effektivitet och innovation genom att erbjuda expertis inom teknik och informationshantering.

Som en del av teamet i Stockholm-Uppsala kommer du att samarbeta med flera teknikinformatörer med olika specialiseringar - några fokuserar på skrivande, andra på illustrationer, och vissa behärskar båda områdena. Du kommer initialt att arbeta ute hos en av Etteplans kunder som är en global ledare inom medicinsk teknik och hälsovårdslösningar.

Du erbjuds
  • En långsiktig jobbmöjlighet hos ett globalt bolag med fantastiska utvecklingsmöjligheter.
  • En möjlighet att arbeta med meningsfulla samhällsnyttiga projekt tillsammans med kunniga kollegor
  • Ett företag som värdesätter mångfald, inkludering och en trygg arbetsmiljö
Arbetsuppgifter
I rollen som teknikinformatör kommer du att:
  • Utveckla olika typer av teknisk dokumentation, inklusive text- och bildmaterial, för Etteplans kunder
  • Kommunicera med kunder för informationsöverföring och samarbete
  • Hantera processen för teknisk dokumentation från början till slut, både självständigt och i samarbete med kollegor
Vi söker dig som har
  • Har minst 3 års erfarenhet inom teknikinformation, antigen som skribent eller illustratör i båda rollerna
  • Har en god teknisk förståelse och intresse av att förklara tekniska produkter och processer
  • Har kompetens inom Adobe- och Office-verktygen för effektiv produktion och redigering av teknisk dokumentation
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande är om du har en ingenjörsutbildning, är van att arbeta inom XML-baserad information i ett Content Management System (CMS), eller har kunskap om standarder såsom DITA, STE eller S1000D. Erfarenhet inom CAD är också fördelaktigt då du kommer att använda 3D-modeller i arbetet. Dessutom är erfarenhet inom medtech meriterande

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen och hos Etteplan: Du tar dig an utmaningar med en nyfikenhet, har en positiv inställning och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Dessutom är det av stor betydelse att du strävar efter utveckling och tillväxt i rollen som teknikinformatör.

Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Etteplan i 6 månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Etteplans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm/Uppsala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Louise Adrianzon

#Etteplan #teknikinformatör

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Etteplan logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!