National Account Manager

National Account Manager

Vill du vara med på Eternis tillväxtresa? NU har du chansen att söka en tjänst som ”National Account Manager” med inriktning på att utveckla vår försäljning mot tjänstemannasidan till nästa nivå. Vi söker dig som har entreprenörsanda, brinner för försäljning, har ett upparbetat nätverk och som önskar ”frihet under ansvar” i kombination med en hög grad av teamwork.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som National Account Manager är ingen dag den andra lik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av försäljning på strategiska utvalda företag, vilka finns representerade nationellt eller nordiskt. Du kommer att ansvara för affärsmöjligheter i Sverige och även i Norden när Eterni Sverige är ansvarig för den nordiska affärsmöjligheten. Du kommer vid dessa tillfällen ha stöd av ett Nordiskt ”Cross-Sales Team” samt vårt BID-team. Eterni erbjuder tjänster både till kollektiv- och tjänstemannasidan. Du kommer i din nya roll fokusera på tjänstemannasidan där det ingår att sälja alla våra verksamhets- och affärsområden.

Hos oss på Eterni blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra mot uppsatta mål. Ditt ansvar blir att leda och utveckla nya affärsrelationer till nya nivåer tillsammans med erfarna kollegor inom Eternis organisation.

I rollen ingår inget personalansvar och du kommer att rapportera till VD/CSO.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i vårt företag och passa i din roll tror vi att du behöver vara prestigelös och lösningsorienterad med en entreprenöranda. Du har lätt för att skapa struktur i ditt arbete och arbetar metodiskt med både kort- och långsiktiga mål. Med fingertoppskänsla kan du känna av och utveckla affärer och relationer till båda parters bästa. Du har ett ansvarsfullt förhållningssätt, är en god relationsbyggare, kan kommunicera förslag och lösningar på ett sätt som engagerar och intresserar.
Tillsammans med oss vill du med din kompetens vara med och ge oss ytterligare lyftkraft.

För att trivas och komma snabbt in i rollen tror vi att du har följande:
  • Mångårig erfarenhet inom B2B försäljning, gärna inom branschen eller branschliknande verksamhet
  • Du har med hjälp av erfarenhet skaffat dig rätt kompetens för att bli framgångsrik inom försäljning både på nationell och till viss del internationell nivå
  • Du har god datavana och erfarenhet utav att arbeta med CRM-system
  • Eterni verkar internationellt och arbetet innebär kontaktytor i hela Norden. Därför behöver du ha god förmåga att tala och skriva på såväl svenska som engelska
  • B-körkort är ett krav 

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni Sverige etablerades 2019 och ingår idag i den nordiska koncernen Edda Group. Eterni Sverige är idag ett av Sveriges mest snabbväxande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag med kontor på 22 orter.
Våra ägare, det danska investmentbolaget Axcel, har som vision att Edda Group ska vara Nordens största företag inom flexibel bemanning 2025. Med den vision och tillväxtresa som vi har framför oss finns det otroliga möjligheter till karriärutveckling för rätt person!
Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med högt satta ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som National Account Manager är en tillsvidareanställning med fast månadslön samt bonusmöjligheter. Förmånsbil ingår i rollen.

ÖVRIG INFORMATION
För mer information kontakta Therese Hedén som är ansvarig Rekryteringskonsult. Telefonnummer 073- 861 72 33 eller via mail therese.heden@eterni.se

Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se
Vi använder löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
 
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.eterni.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2023 (41 dagar kvar)