Hoppa till innehåll
Essilor logotyp

Tekniskt intresserad medarbetare till vår verkstad

Publiceringsdatum
19 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Eva Sahlin
Email
Telefon
Ansök nu
Har du ett stort teknikintresse och vill arbeta med finmekanik? Essilor i Spånga söker ytterligare medarbetare till sin verkstad!

Essilor utökar. Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i ett innovativt globalt företag med stor marknadsandel. Essilor söker ytterligare en verkstadstekniker till Spånga. En roll för dig som är tekniskt intresserad och som trivs att arbeta i högt tempo. Som tekniker kommer du att arbeta praktiskt med finmekanik i en av deras viktigaste servicefunktioner. Låter det intressant? Sök idag!

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Essilor levererar service och instrument till de flesta aktörerna på den svenska optikmarknaden och din roll är mycket viktig för företagets fortsatta framgångsresa. Du kommer till ett expansivt och branschledande företag med över 180 000 anställda i världen.

Essilor har en unik innovationsprocess med människan i fokus: Live Optics. Kombinationen av Essilors hantverksmässiga expertis och de mest erkända ögonvårdsproffsen som partners gör det möjligt för företaget att leverera de bästa erfarenheterna och service som går långt utöver glas.

Dina arbetsuppgifter
  • Förbereda order genom uppmärkning och blockning
  • Slipa och montera glasögonglas i bågar
  • Utföra slutkontroll av färdiga arbeten
Värt att veta

Inslipningsavdelningen är en central del av vår verksamhet och en av våra viktigaste servicefunktioner.

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du är intresserad av att arbeta praktiskt inom det finmekaniska området. Vi ser gärna att du har erfarenhet från optikbranschen eller annan finmekanisk verksamhet. Om du inte har tidigare erfarenhet utbildar vi dig internt i såväl grundläggande optik, som våra processer. Som person är du noggrann, trivs att arbeta i team och tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Då vårt koncernspråk är engelska, vilket innebär att manualer och information är på engelska, kan du kommunicera på engelska i både tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Essilor logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler jobb från samma arbetsgivare

Eslöv
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Fordon
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga