Hoppa till innehåll
Epiroc logotyp

Support inom Finanssystem till Epiroc i Stockholm

Ansök nu
Har du erfarenhet av ekonomi och ett intresse för IT? Jobba med Epirocs rapporteringssystem som Support inom Finanssystem!

Vi är ett svenskt världsledande företag och våra maskiner så som borriggar och anläggningsutrustning används över hela världen. Vi är börsnoterade och rapporterar våra finansiella resultat till aktiemarknaden. Som Support för våra finanssystem jobbar du i Group System Service, som är ansvariga för själva systemen samt kvaliteten, effektiviteten och att nya krav följs för denna rapportering. Du jobbar nära Group Financial Reporting- och Controller-avdelningarna och ditt ansvar sträcker sig från supportärenden till vidareutveckling av systemen.

Vi erbjuder dig

Förutom att detta är en unik möjlighet att arbeta med och utvecklas både inom IT och ekonomi i en stor koncern med internationella kontaktytor, erbjuder vi dig:
  • Ett globalt team med erfarna, hjälpsamma och schyssta kollegor
  • Ett marknadsledande bolag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter genom exempelvis Epiroc University och globala verksamhet
Det här gör du hos oss

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att supportera den månatliga rapporteringsprocessen för att säkerställa ett smidigt dataflöde mellan olika system. Du kommer även besvara inkommande ärenden i vårt ärendehanteringssystem samt involvera dig i förändringsarbeten och verksamhetsgemensamma projekt. Dessa förändringsarbeten kan handla om allt från att se över våra processer och justera befintliga rapporter till att utbilda användarna.

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör Group System Service-teamet och har här kollegor lätt tillgängliga via olika kanaler. Vi har både individuella ansvarsområden och uppgifter där vi samarbetar med syftet att dela kunskap, gemensamt lösa problem och bolla idéer. Förutom det närmsta teamet har du kontakt med Group Finance och controllers.

Vårt kontor är beläget i Sickla och vi har en flexibel inställning till var arbetet ska utövas.

Mer om dig

Som person har du en god förmåga att identifiera och svara upp på kunders behov och trivs som bäst i en roll där du kan hjälpa andra. Du trivs att ha flera parallella spår och prioriterar effektivt mellan olika uppgifter. Att generera lösningar och identifiera och rätta till grundorsaker till problem är en naturlig del i arbetet för dig.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på en ekonomifunktion med systemstöd som Excel. Erfarenhet av system- och konsolideringsfrågor är meriterande samt en förståelse för ekonomers fackspråk och vardag. Ett intresse för teknisk problemlösning och analysinriktat arbete är positivt. Viktigast för oss är dock ditt driv och engagemang och att du är en person som gillar att lära dig nya saker och utvecklas!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Epiroc är en viktig aktör för ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Vi utvecklar och tillhandahåller innovativ och säker utrustning, såsom borriggar, bergschaktning och anläggningsutrustning samt verktyg för yt- och underjordiska applikationer. Vi erbjuder även service i världsklass och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering.

Epiroc är baserat i Stockholm, Sverige, och hade intäkter på 40 miljarder SEK 2021 och har mer än 15 500 passionerade medarbetare som stödjer och samarbetar med kunder i mer än 150 länder. Genom att jobba på Epiroc kan du förvänta dig en atmosfär av kreativitet, innovation och mångfald på arbetsplatsen där du kommer att vara en del av en grupp skickliga och hjälpsamma kollegor som lever efter våra kärnvärden: Samarbete, Engagemang och Innovation.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare