Hoppa till innehåll
EP-TeQ logotyp

EP-TeQ - Säljare, Sverige

Publiceringsdatum
12 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Säljare på EP-TeQ ansvarar du för din egen försäljning i Sverige där du stärker relationer, supportar och följer upp med både beslutsfattare och specialister hos befintliga och nya kunder. Du kommer att få tid på dig att växa in i rollen och på sikt bli mer självständig och sätta högre försäljningsmål. Vi jobbar och tänker som team och ansvarar tillsammans för hög kundnöjdhet och servicegrad. Du kommer få en gedigen introduktion och produktutbildning både från kollegor och leverantörer. Tillsammans i teamet planerar vi marknadsföringsstrategier och vi samarbetar för att på bästa möjliga sätt planera för och hjälpa kunden med nödvändig teknik, konfiguration och implementering.

Jobbet kräver resor till kunder i Sverige, mässor och leverantörer i Europa samt till huvudkontoret i Danmark där du också har din närmaste chef som du rapporterar till.


Våra förväntningar:

  • Du har relevant erfarenhet av B2B-försäljning
  • Du är empatisk och affärsmässig
  • Du har ett allmänt intresse för teknik
  • Du är analytisk och nyfiken och låter inte din iver att komma till avslut äventyra kundrelationen
  • Du är en självgående lagspelare
  • Det kan vara meriterande om du har kunskap om elektroniktillverkning
  • Du kommunicerar ledigt i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du gillar att resa och köra bil

Vi erbjuder
en spännande tjänst med varierande och intressanta arbetsuppgifter och med hög grad av eget inflytande i vardagen. Du får arbeta med tekniskt avancerade projekt och den senaste tekniken från ledande företag inom främst men även utanför elektronikbranschen. Du kommer tillhöra ett företag där kulturen präglas av rakhet, värme, engagemang och stöttning och där den individuella utvecklingen uppmuntras.

PLACERING: Flexibel
LÖN: Grundlön plus provision och bonus
PENSION: Ja
BIL: Tjänstebil eller egen bil med mil- och bilersättning
START: Så snart som möjligt enligt överenskommelse

Kontakt och ansökan
Infinity är framgångsrika i att rekrytera spetskompetens till kulturellt starka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Peter Roswall, Infinity, tel. +46 733 010273 eller Mårten Näsvall på e-post; marten.nasvall@infinityhr.se

Ansök redan nu genom att använda formuläret nedan!
EP-TeQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

.
Om EP-TeQ A/S:

EP-TeQ A/S strävar efter att göra elektroniktillverkning mer hållbar och konkurrenskraftig. Vi gör det möjligt med hjälp av vårt kunnande samt de verktyg och maskiner som vi importerar från världens ledande leverantörer. Vår marknad är Norden, Baltikum och Benelux där vi tillför värde i form av rådgivning, service, support, utbildning och optimal konfiguration av våra verktyg och maskiner för att matcha den enskilda kundens behov.

Tack vare många års erfarenhet är vi bra på att analysera kundernas krav, behov och önskemål, för att säkerställa en optimal matchning och avkastning på deras investering.

Vår slogan "Bra affärer för alla" bygger på starka värderingar som är den gemensamma nämnaren för vårt sätt att arbeta, tänka och agera. Nu söker vi en Säljspecialist, främst för den svenska marknaden, som kan identifiera sig med detta tankesätt och är villig att bidra till våra mål.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Malmö stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Norrtälje
Försäljning
Företagslogga
Sollentuna
Försäljning
Företagslogga