Hoppa till innehåll
Envac AB logotyp

Regional Marketing & Communication Manager

Ansök nu
Vill du vara del av ett samhällsviktigt bolag som utvecklar framtidens hållbara städer? Är du en initiativtagande och kreativ person som vill vara med och forma din egen roll? Då har vi rollen för dig!

Om Envac

Envac är stolta uppfinnare av sopsugen och ett av de mest innovativa företagen inom den globala industrin för automatiserad insamling av avfall. De designar, utvecklar och levererar sopsuganläggningar för hållbara städer, sjukhus och flygplatser. Envac leder utvecklingen av framtidens återvinning och resurssmart avfallshantering. ”Vår vision är att skapa smartare städer, förbättra livskvalitén idag och lämna en grönare planet för kommande generationer.”

Om tjänsten som Regional Marketing & Communication Manager

I rollen som Regional Marketing & Communication Manager kommer du genom strategiskt och operativt arbete leda och utveckla Norra Europas regionala marknadsföringsteam (SE, FI, NO, DK & UK). Du kommer att ha en bred roll där du med stöd från det globala marknadsteamet och de lokala säljorganisationerna driver digital marknadsföring för att stärka Envacs affär och varumärke.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ta fram och anpassa text och rörligt webbinnehåll för regionens lokala webbsidor, översätta och uppdatera material så som presentationer, annonser och case studies samt driva trafik och engagemang till Envacs sociala kanaler. Du kommer stödja lokala marknader inom regionen i frågor som rör marknadsföring, försäljning, varumärke och kommunikation.

Vidare kommer du att strategiskt följa upp marknadsaktiviteter, planera och supportera i frågor och påverkansarbete så väl internt som externt gällande marknadsföring, PR, försäljning och kommunikation. Du kommer löpande analysera marknadsaktiviteter för att uppnå önskade mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Identifiera, utveckla och förvalta strategier/planer/processer för marknad och kommunikation affärsområde Norra Europa (SE, FI, NO, DK & UK)
• Anpassa text och rörligt webbinnehåll för regionens webbsidor, översätta och uppdatera material.
• Uppdatera och utveckla Envacs sociala kanaler, skapa lokalt innehåll och arbeta för att driva trafik, engagemang och öka varumärkeskännedom.
• Strategiskt följa upp och analysera marknadsaktiviteter och utvärdera dessa för att uppnå önskade mål.

Om dig
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom marknad/ kommunikation B2B, gärna från en mindre organisation där du haft ett bredare ansvarsområde på nordisk eller global nivå. Sannolikt har du en utbildning inom marknadsföring, kommunikation, journalistik eller liknande utbildning som kan bedömas likvärdig. Vidare har du mycket god erfarenhet av textproduktion samt att översätta och anpassa text. I dina tidigare erfarenheter har du samlat på dig kunskap inom digital marknadsföring (CMS, DAM, SoMe, Analytics) och är van vid att orientera dig i Adobe sviten såsom InDesign, Photoshop och/eller Illustrator. Du talar svenska och engelska obehindrat samt innehar ett B-körkort.

Vidare söker vi dig som är en affärsorienterad do:er som vågar ta initiativ och agera drivande. Du har en kommunikativ framtoning och en ödmjukhet som gör att du trivs väl i en dynamisk miljö där du driver flera projekt samtidigt. För att bli framgångsrik i rollen är du kreativ och har en stark känsla för text, färg och form där du skapar kommersiellt innehåll samtidigt som du säkerställer att Envac lever sitt varumärke och följer sina kommunikationsstrategier samt globala guidelines. Du är även strukturerad samt besitter en analytisk ådra där du har förmågan att agera både på detaljnivå och ur ett helhetsperspektiv.

Viktigt för tjänsten är:

• Några års arbetslivserfarenhet av marknad/kommunikation B2B, gärna från en mindre organisation på nordisk eller global nivå.
• Förmågan att skapa kommersiellt innehåll och mycket god erfarenhet av textproduktion samt översätta och anpassa text.
• Van användare av Adobe sviten såsom InDesign, Photoshop och/eller Illustrator.
• Du är affärsinriktad, kreativ, ödmjuk och analytisk.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
• Körkort B.

Meriterande för tjänsten:

• Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation och/eller journalistik, alternativt annan utbildning som kan bedömas likvärdig.
• Arbetslivserfarenhet av rörlig bild och grafisk kommunikation.
• Tidigare arbetserfarenhet och kunskap inom hållbarhetsfrågor och hållbarhetskommunikation.
• Ytterligare språkkunskaper.

Envacs erbjudande
I rollen som Regional Marketing & Communication Manager hos Envac blir du del av ett tryggt bolag med långsiktiga kunder. Du tar plats i en helt ny roll där du erbjuds en varierande vardag med hög stimulans och möjligheter att själv forma rollen och påverka Envacs utveckling framåt. Utöver trygghet erbjuder Envac goda förmåner såsom kollektivavtal, friskvård och 30 semesterdagar.

Övrigt
Omfattning: Heltid 100%
Placering: Fördelaktigt i Stockholm. Även möjlig utgångspunkt från Göteborg, Mjölby, Malmö, Oslo, Helsingfors eller London.
Start: Enligt överenskommelse.
Lön: Enligt överenskommelse.

Låter rollen som Regional Marketing & Communication Manager intressant? Urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – så sök redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare