Vi söker en Senior SEO - specialist!

Vi söker en Senior SEO - specialist!

Då vi har hög efterfrågan på våra populära SEO tjänster kommer vi på Eniro nu erbjuda en nyinsatt roll som Senior SEO - specialist för att förstärka vår befintliga SEO avdelning.

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyråer som hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Eniro är ett dynamiskt företag som satsar framåt!

Låter det intressant?

Har du erfarenhet av att arbeta med SEO, gärna på en nivå med en komplex webbstruktur med en mängd olika komponenter, målgrupper och mål?

Har du en bra förståelse hur en organisation fungerar och är du uppmärksam på detaljer, då är det dig vi söker.

På Eniro hjälper vi små och medelstora företag med att marknadsföra sig digitalt. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Matchcraft, Mono och Yext.

Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i en av de starkast växande framtidsbranscherna. Du kommer att ansvara för dina egna kunder men teamet som du kommer vara en del av hjälps alla åt och avlastar varandra när det behövs. Att dela kunskaper och stötta varandra i de olika uppdragen ser vi som en självklarhet.

Om den aktuella rollen

Som vår seniora SEO-specialist kommer du att ansvara för att hantera alla SEO-aktiviteter inklusive SEO-strategi, länkbyggnad och sökordsstrategi för att öka bl.a. rankningen av våra kunders webbplatser.

Dina arbetsuppgifter

Analysera, granska och implementera ändringar på våra kunders webbplatser genom sökordsoptimering för att maximera organisk trafik

Skapa SEO-rapporter för att markera webbplatsers prestanda

Analysera data och fatta beslut för att skapa positiva SEO-effekter

Utföra sökordsanalyser

Publicera och arbeta proaktivt i olika CMS

Kontakt och sparringpartner med våra säljare angående produkter och trender

Löpande kundkontakt

KVALIFIKATIONER

Minst 2 - 3 års erfarenhet av att arbeta med SEO

Du innehar fördjupad erfarenhet av analysverktyg inom webb, t.ex. Google Analytics, Ahrefs, Google Keyword planner, SeoQuake, Google Tag Manager eller liknande verktyg.

Ha djup förståelse för "performance marketing", konvertering och online-kundförvärv

Du trivs i en snabb och föränderlig miljö

Du skall kunna tala och skriva svenska flytande

Som senior inom SEO ingår även att stötta dina kollegor med dina färdigheter inom sökmotoroptimering. Du trivs i ett team och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor samt jobbar generellt för att stärka teamkänslan.

Vad vi på Eniro erbjuder dig

På Eniro bygger du kompetenser som har en stor efterfrågan på såväl den svenska och utländska marknaden. Vidare erbjuder vi en trygg anställning på ett ständigt växande och dynamiskt bolag. Givetvis ingår även kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt en konkurrenskraftig lön och en bra balans mellan arbete och privatliv. Eniro erbjuder även alla anställda extra lediga dagar under året i samband med röda dagar.

Vi är en lärande organisation som ständigt ser till att våra medarbetare utvecklas, med fokus på bl.a. försäljning, marknadsföring och produktkunskap, allt beroende på ditt eget intresse och engagemang.

Om teamet

I den här rollen kommer du arbeta i vårt Customer Success team bestående av 21 personer fördelat på våra kontor i Stockholm, Växjö och Malmö. Kulturen i teamet är att vi alla stöttar varandra och trivselfaktorn är hög bland oss som arbetar på vår avdelning.

En viktig faktor för oss är att ha kul på jobbet samtidigt som vi gör vårt dagliga arbete samt förmånen att ha en bra balans mellan jobb och privatliv. Du anställs således i en organisation där en bra arbetsmiljö har hög prioritet.

Låter det här som något för dig?

Ta chansen att sök idag, vi ser fram emot att din ansökan!

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Sofia Eriksson, Chef Customer Success på sofia.eriksson@eniro.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eniro.se
Sista ansökningsdag 11 mars 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som varumärke är Eniro välkänt, men vi vill mer än så. Vi vill uppfattas som specialister på lokalt sök, oavsett vilken kanal man väljer och i alla de länder där vi verkar. Därför har vi som vision att bli Symbolen för lokala upptäckter. VI SÖKER MEDARBETARE SOM VILL VARA MED ATT UPPFYLLA VÅR VISION För att vår vision ska bli verklighet behöver hela vår verksamhet, och alla vi som arbetar i företaget, dela den samt vår ambition att utvecklas. För att uppnå våra mål, stärka vårt erbjudande och därmed vår position på marknaden är det viktigt för oss att hitta rätt person till rätt plats.