Hoppa till innehåll
EMSG Sverige AB logotyp

Säljare Maskin

Ansök nu

Säljare - Maskin till Stockholm

Nu söker vi en säljare till EMS som ska bearbeta våra kunder i södra Stockholm. Fokus kommer vara på försäljning av grävmaskiner och hjullastare från Takeuchi och Hyundai. 

Vill du vara med och utveckla vårt varumärke i ett distrikt med stor potential? Möjligheterna som säljare är obegränsade och det är bara du själv som sätter gränserna för hur långt du kan nå.

Vad har Henrik Stenmark, produktionschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag valde att börja på EMS för möjligheten att jobba kundnära, vara med och påverka bolagets utveckling och fatta beslut utöver det rollspecifika, vilket är några av fördelarna med att jobba i ett bolag med något färre anställda. 

Vår vision är att som bolag ständigt utvecklas för att möta marknaden och kundernas behov samt vara bidragande i möjliggörandet av framtidens utsläppsfria byggande. Här finns möjlighet att påverka genom korta beslutsvägar där varje individ bidrar till ständig förbättring och utveckling. Vi ser varje medarbetare, genom fokus på stöttning och utveckling av varje individ."

Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du en attraktiv och utmanande tjänst som innebär bearbetning av både nya och befintliga kunder som främst är bygg- och anläggningsentreprenörer. Du får en gedigen anpassad introduktion till företaget, våra produkter och tjänster. Parallellt med introduktionen bokar du egna möten och tillåts växa in i rollen. 

Som säljare hos oss får du, utöver grundlön, provision på dina sålda produkter. Detta skapar stora möjligheter till en brant löneutveckling. Du får också förmåner som bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstebil och tjänstepension.

Du blir en del av ett team erfarna säljare i ett prestigelöst företag med korta beslutsvägar och högt i tak där man arbetar med stor frihet under ansvar. Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna och finns även i Göteborg och Sundsvall. Du rapporterar direkt till vår VD som blir din närmsta chef.

Vad tycker Linn Frostmats Broberg, marknadsansvarig, om livet på EMS?

"När jag började på EMS insåg jag snabbt att jag skulle få jobba med människor med otrolig kompetens i en bransch som befinner sig i lite av ett paradigmskifte när det kommer till den tekniska utvecklingen och nya miljökrav. Sen kände jag så fort jag klev in här att det är en väldigt rolig arbetsplats med fina människor. 

Som kvinna i en mansdominerad organisation och bransch känner jag mig också respekterad och lyssnad på av alla. Det är en fin företagskultur. Jag är dessutom ensam på min avdelning men får alltid den hjälpen jag behöver från övriga medarbetare. Det absolut mest stimulerande är att få samarbeta på olika sätt med mina kolleger. Jag försöker bjuda in alla så att hela organisationen ska känna sig delaktiga i vårt varumärke! "

Om rollen
Som säljare driver du självständigt försäljningen från ax till limpa inom din region. I rollen ingår att besöka befintliga och nya kunder för att genomföra behovsanalys, presentera kundanpassade lösningar, hantera avtalsförhandlingar och avtalsskrivningar, bygga långsiktiga relationer och utveckla kundkontakter.

Vem är du?

  • Naturlig förmåga att inge förtroende och skapa långsiktiga relationer
  • Självgående, driven och trygg i ditt affärsmannaskap
  • En lagspelare som vill vara en del av att utveckla våra kunder
  • Vet att närvaro ute hos kund ger resultat
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning inom branschen, alternativt närliggande bransch
  • Strukturerad och noggrann
  • God IT- vana, främst inom Officepaketet
  • B-körkort
  • Erfarenhet av produktfinansiering är mycket meriterande 

Tveka inte att skicka in din ansökan om du känner du igen dig ovanstående beskrivning, urval sker löpande.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Vår ambition är att det ska vara allra enklast att vara kund hos oss. Enklast att välja rätt maskin till rätt pris, enklast att finansiera, enklast att använda, enklast att laga, enklast att få hjälp, enklast att sälja, enklast att köpa nytt. Vår affärsidé är att erbjuda helhetslösningar för entreprenadmaskiner. Från val av maskin och finansiering till service och reservdelar. Vi har egna säljkontor och fullserviceanläggningar i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Oslo. Dessutom utvalda återförsäljare och serviceställen över hela landet. På så sätt vill vi vara den bästa partnern för entreprenörer och förare på alla platser där vi verkar.

Liknande Jobb

EMSG Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 april 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup