Hoppa till innehåll
Eltel logotyp

Planerare till spännande projekt hos Eltel!

Publiceringsdatum
28 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonathan Gerafi
Email
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av el eller IT? Vill du arbeta i nära samarbete med projektledare och team ledare för att projektet ska ske så smidigt som möjligt? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker tillsammans med Eltel en planerare till ett expanderande elmätarprojekt. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eltels önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
  • Meriterande ledarposition i ett av Eltels största projekt
  • Möjligheten att arbeta hemifrån efter 6 månader
  • Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team
  • En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
  • Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
Arbetsuppgifter

Som planerare arbetar du tillsammans med projektledare och team ledare för att garantera att projektet håller sig inom den tidsram som är satt. Du ansvarar för planering av olika områden samt framtagande av rapporter och dataanalyser. Vidare förbereder du och håller i planeringsmöten tillsammans med Eltels kund och analyserar framstegen projektet gör.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet inom el och/eller IT. Vi ser att du har god erfarenhet av MS Office programmet och har även arbetat tidigare i MS Project. Vidare ser vi det som ett krav att du förstår och kan läsa svenska samt engelska flytande. B-körkort är även ett krav för denna tjänst.

Har du certifiering inom Prince 2 eller liknande projektledningsmetodik ses detta som meriterande men inte ett krav för tjänsten. Har du även tidigare arbetat med IFS ses även detta som meriterande för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som motiveras av tydliga mål och vill driva dina processer framåt med bästa möjliga resultat. Samt har en förmåga att agera snabbt och är en problemlösare ut i fingertopparna. Du är en person som är bekväm med att ta beslut oavsett situation och agera efter dessa. Du är även en naturlig ledare som har förmågan att sprida glädje i ditt arbetslag.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tilde Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Eltel logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att kombinera el- och telekommunikation tar vi vara på vår gemensamma erfarenhet och kompetens för att erbjuda marknadens mest effektiva och innovativa lösningar. Allt för att säkra tillgängligheten i samhällets livsviktiga el- och telenät. Vi har varit med och lagt grunden till Sveriges infrastruktur för fast- och mobiltelefoni och idag bygger vi vidare med den allra senaste tekniken inom respektive område samtidigt som vi sköter drift- och underhåll på stora delar av infrastrukturen, bland annat på 80 procent av det svenska stamnätet på totalt 1300 mil. Idag har Eltel Networks en komplett marknadsnärvaro i Nordeuropa och är det ledande infranetföretaget, specialiserat på att planera, bygga och underhålla våra kunders el- och telenät med en stark lokal närvaro.
https://www.eltelgroup.com/sv/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kiruna
Organisation & ledning
Företagslogga
Torsby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Sunne
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Administration
Företagslogga
Stockholms stad
Administration
Företagslogga