Hoppa till innehåll
Eltel logotyp

Junior elsäkerhets- & arbetsmiljösamordnare med elektrikerutbildning!

Är du en elektriker som brinner för arbetsmiljö och elsäkerhetsfrågor? Är du intresserad av en varierande och utvecklande tjänstemannaroll? Vi söker en junior arbetsmiljösamordnare som har elektrikerutbildning!

Tjänsten är ett långsiktigt uthyrningsuppdrag till Eltels elmätarprojekt. Placering är Eltels Huvudkontor i Bromma. Resor till Eltels verksamhet i Västsverige förekommer och beräknas till ca 2 gånger per månad.

Hälso-, Kvalitets, elsäkerhets, miljö- och arbetsmiljöarbetet (På engelska förkortat till HSSEQ) är ett prioriterat område för Eltels affärsområde Smart Grid och i rollen som HSSEQ-samordnare har du en central roll i att upprätthålla och vidareutveckla det arbetet.

Du arbetar i tätt samarbete med dina kollegor i erfaret projektteam bestående av ledande montörer, teamledare, projektledare och planerare. Tillsammans säkerställer ni att alla HSSEQ-krav efterlevs i projektet. Viktiga delar av din roll är följande:
  • Hjälpa projektteamet att identifiera risker och vidareutveckla processer och kontroller för att hantera och minimera dessa risker
  • Utföra säkerhetsinspektioner på fältet
  • Ta fram statistik inom HSSEQ-området och föreslå åtgärder utifrån det
  • Fortsatt vidareutveckling av HSSEQ-arbetet.
  • Säkerställa att projektets säkerhetsarbete kommuniceras till hela teamet
  • Bidra till att stärka säkerhetskulturen i projektet med ditt arbete och ditt sätt att vara
Vi erbjuder:
  • Möjlighet att få kunskaper som är efterfrågade på arbetsmarknaden
  • Arbete i ett stort och komplext projekt
  • Möjlighet att ingå i ett erfaret och kompetent projektteam
  • Möjlighet till arbete i den konjunkturssäkra energibranschen
Kravprofil
Vi söker dig som har elektrikerutbildning och utifrån den rollen har skapat dig en förståelse för arbetsmiljö i allmänhet och elsäkerhet i synnerhet. Har du erfarenhet av någon del av HSSEQ är det meriterande. Du har också god datavana och trivs med kontorsarbete. Eftersom både svenska och engelska förekommer på arbetsplatsen är det viktigt att du talar och skriver båda språken obehindrat.

Eftersom du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i projektteamet är det viktigt att du är en serviceorienterad lagspelare.

Övrigt:
Placering: Eltels huvudkontor i Bromma. Resor förekommer i tjänsten
Lön: Individuell lönesättning. Övriga villkor enligt kollektivavtal
Start: Så snart som möjligt med hänvisning till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid på lång sikt.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.
Mer info
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare