HSSEQ-samordnare till Eltel

HSSEQ-samordnare till Eltel

För ett långsiktigt uthyrningsuppdrag till Eltel söker vi nu en HSSEQ-samordnare. Placering är Eltels Huvudkontor i Bromma. Resor till Eltels verksamhet i Västsverige förekommer och beräknas till ca 2 ggr per månad. I rollen som HSSEQ samordnare bidrar du till att stötta organisationen i frågor rörande hälsa, säkerhet, miljö och kvalitet.

Till din hjälp har du ett erfaret projektteam bestående av ledande montörer, teamledare, projektledare och planerare. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att alla HSE-krav efterlevs i projektet. Viktiga delar av din roll är följande:
  • Hjälpa projektteamet att identifiera risker och vidareutveckla processer och kontroller för att hantera och minimera dessa risker
  • Utföra säkerhetsinspektioner på fältet
  • Fortsatt vidareutveckling av HSSEQ-arbetet.
  • Säkerställa att projektet säkerhetsarbete kommuniceras till hela teamet
  • Bidra till att stärka säkerhetskulturen i projektet med ditt arbete och ditt sätt att vara
Kravprofil
Vi söker dig som har relevant utbildning, erfarenhet av arbete inom området, gärna i en liknande roll. Goda IT-kunskaper krävs och erfarenhet av ENIA är särskilt meriterande. Eftersom både svenska och och engelska förekommer på arbetsplatsen är det viktigt att du talar och skriver båda språken obehindrat.

Eftersom du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i projektteamet är det viktigt att du är en serviceorienterad lagspelare. Har du kunskap av lagar och regelverk inom elbranschen är det meriterande.

Placering: Eltels huvudkontor i Bromma. Resor förekommer i tjänsten
Lön: Individuell lönesättning.
Start: Så snart som möjligt med hänvisning till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid på lång sikt.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!