Hoppa till innehåll
Eltel logotyp

Erfarna elmätartekniker till långsiktigt projekt!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare i Stockholmsområdet. Du arbetar självständigt och utgår hemifrån med arbetsbil från Eltel. Arbetsresor till andra delar av Sverige kan förekomma vid enstaka tillfällen. Du arbetar efter ett sk. rotationsschema där du arbetar varannan vecka (onsdag-onsdag) och är ledig varannan vecka.

Vi erbjuder
  • Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
  • Arbete i ett långsiktigt projekt som löper fram till minst 2025
  • Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
Kvalifikationer
Vi söker dig som arbetat med elmätarbyten tidigare. Verktygsvan från annan praktiskt arbete är också meriterande. Det viktigaste är att du är en händig person med rätt motivation och personliga egenskaper. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under långa arbetsdagar och veckor. Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

B-körkort för bil med manuell växellåda krävs också.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan CV och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen. Vi genomför urval löpande så det är en fördel för dig om du söker tjänsten direkt.

Övrigt
Placering: Södra Stockholm
Uppstart: Maj
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 apr. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare