Är du vår nästa Servicetekniker!

Är du vår nästa Servicetekniker!

Arbetsbeskrivning

Nu erbjuder vi dig möjligheten att vara med oss på vår engagerade och passionerade tillväxtresa. Du kommer att få verka i ett starkt entreprenöriellt klimat där din potential kommer att utmanas och utvecklas.

På Eloy - Svensk Avloppsrening är det viktigt, och vi drivs av, att man har kul på jobbet då det är en stor del av ens liv. Du som är rätt för oss är värderingsdriven och serviceinriktad samt har en unik kombination av driv, struktur och engagemang.

Arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker är du ansiktet utåt hos Eloy-Svensk Avloppsrenings kunder där du kommer fokusera på service och underhåll av olika typer av minireningsverk samt övriga produkter.

Huvuddelen av din tid kommer vara ute hos kunder. Du ansvarar för dokumentation av det arbete du gör hos kunden samt planering av ditt fortlöpande arbete tillsammans med vårt serviceteam.

Du kommer jobba nära företagets serviceorganisation vilken också kommer finnas som ett stöd för dig i ditt dagliga arbete.

Viktigt att ha med sig, och att det passar in i ditt liv, är att resor är en stor del av din vardag i denna tjänst.

Din profil

Som servicetekniker hos oss på Eloy - Svensk Avloppsrening kommer du vara ansiktet utåt, det är viktigt att du har en förståelse för affären och för kundens behov, detta för att kunna serva och tillgodose dessa på bästa möjliga sätt.

Eftersom din roll innebär en hel del självständigt arbete ser vi att det för dig är naturligt att ta ansvar, fatta egna beslut och jobba på ett strukturerat sätt. Eloy - Svensk Avloppsrening genomsyras av teamkänsla och att du som person har lätt att samarbeta med andra är givet. Ett plus är att du är lösningsorienterad och praktiskt kunnig då du ibland behöver ta egna initiativ för att hantera och agera på olika situationer som kan uppstå i fält.

VI SER GÄRNA ATT DU HAR:
  • Relevant utbildning alternativ yrkeserfarenhet
  • Körkort B
  • Svenska obehindrat i tal och skrift
  • Grundkunskaper i Engelska
  • El behörighet meriterande
ÖVRIG INFORMATION:

Start: Omgående.
Omfattning: 100%, projektanställning
Placering: Stockholm, Kontoret i Årsta

Ansökan skickas in till: info@svarab.se
Mer info
Email Mejla Eloy - Svenska Avloppsrening
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.svenskavloppsrening.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eloy är ett globalt företag som i över 50 år specialiserat sig på behandling och återvinning av avloppsvatten. Alla produkter har utvecklats och tillverkats för att dra nytta av exklusiva industriprocesser som ligger i teknikens framkant. I enlighet med sin tradition av hög kvalitet garanterar Eloy lokal kunskap och närvaro tack vare sin svenska partner, Svensk Avloppsrening.

Svensk Avloppsrening är ett miljöteknikföretag som hjälper alla med enskilt avlopp, d.v.s de som inte är anslutna till det kommunala avloppet. Vi är verksamma över hela landet med egna representanter som återförsäljare och installatörer.